Alapvetően vannak tipikus férfi és tipikus női tulajdonságok. Vannak olyan férfi tulajdonságok, amiket hosszútávon nem tudnak elviselni a nők. Persze, ha úgymond a normális keretek között vannak ezek, akkor semmi gond nincs vele. Ugyanígy persze, megvannak a női rossz tulajdonságok is. Most hoztunk nektek 11 idegesítő férfi szokást.

  1. Lustálkodás.

Ez alapvetően mind a 2 nemre érvényes. Viszont a férfiakat annyira nem zavarja, ha egy nő éppen lustálkodik. Viszont a nőket annál jobban amikor egy férfi lustálkodik.

2. “Szörfözgetés” a neten.
Itt arra gondolunk, amikor egyedül marad egy férfi, egyből felnőtt tartalmú oldalakat kezd el nézegetni.

3. A “neveletlenség”
Egy férfi talán csak otthon tudja magát egyedül igazán elengedni. Fingás, böfögés. Amikor ott a párja, akkor ezek egyből problémák lesznek…

4. “Körbenézés”
Szinte alapvető férfi napi rutin az ismerős csajok megnézése a facebook-on. Erre elég érzékenyek a nők.

5. Az ego erősítése.
A férfiak imádják erősíteni az egojukat. Ha ezt túlzásba viszi egy férfi, az már általában zavarni szokta a nőket.

6. Szórakozás
A férfiak általában szeretnek elmenni a haverokkal sörözni, csajok nélkül vagy otthon videó játékozni. Alapvetően egyiket sem túlságosan szeretik a nők.

7. Egészségtelen étkezés
A férfiak általában imádják a gyorsétteremeket és az egészségtelen kajákat. A nők inkább a klasszikus éttermeket szeretik és odafigyelnek arra, hogy mit esznek.

8. Ajándékozás
A férfiakat nem annyira izgatja az ajándékozási macera. A lányokat pedig nagyon is. Ez sok esetben okoz konfliktust.

9. Pihenés
A férfiak általában a pihenés alatt egy jó horgászatot, motorozást, videojátékozást, filmnézést értenek. A nők inkább a kirándulásokat, nyaralásokat értik ez alatt…

10. Amikor betegségben szenved
Általában amikor egy férfi beteg, akkor a halálán van. Szokták mondani a nők. Sok nő nem szereti azt az úgymond “gyengeséget”.