Sokak fejében felmerülhetne a kérdés, hogy én miért is nem lettem színész. Hisz ma már filmeket mindenki néz. És egy igazán sikeres film színészei igen jól keresnek. Bár ez azért nem könnyen kapott pénz. Van hogy egy egy film forgatása hónapokig is eltarthat. És ez akár azzal is járhat hogy a családtól távol reggeltől estig a kamerák kereszttűzében tündökölj és akár egy jelenetet több száz nekifutásra sikerül felvenni. Bár ez valljuk be minket a moziba beülve abszolút nem érdekel. A lényeg, hogy egy igazán jó filmet nézhessünk végig.. Ennek ellenére évről évre elkészülnek a sztárok listái. Íme a top 10 legjobban kereső színésznő:

 

1. Emma Stone – 26 millió dollár.Oscar-díjas és Golden Globe- díjas amerikai színésznő. Eleinte különböző tévésorozatokban tűnt fel, mint a Médium. 2008-ban szerepet kapott. A házi nyuszi című vígjátékban, mely meghozta számára a sikert. 2010-ben a Könnyű nőcske filmben játszotta a főszereplőt, alakításáért  Golden Globe- dijat kapott.

2. Jennifer Aniston – 25,5 millió dollár a Jó Barátok sorozatából megismert színésznő még mai napig is a legsikeresetebbek között van.


3. Jennifer Lawrence – 24 millió dollár Oscar-díjas amerikai színésznő. Szerepelt 2009-ben a Megváltás című filmben. 2010-ben A Hallgatás törvénye című amerikai misztikus thrillerben Ree nevű fiatal lányt játszotta. A szerepért Oscar-díjra jelölték. A jelölés ellenéreAz éhezők viadalában alakított Katniss Everdeen szerepével robbant be a köztudatba 2012-ben, melynek folytatás epizódjaiban is főszerepet játszott.


4. Melissa McCarthy – 18 millió dollár  amerikai színésznő, komikus, író és producer.


5. Mila Kunis – 15,5 millió dollár ukrán származású amerikai színésznő


6. Emma Watson – 14 millió dollár A Herry Potter című nagysikerűfilm egyik főszereplője ként elhíresült színésznő a szemünk láttára nőtt fl. És azóta is a keresett színészek listáján megtalálható.


7. Charlize Theron – 14 millió dollár.  Dél-afrikai Benoni-ban született Oscar-díjas színésznő


8. Cate Blanchett – 12 millió dollár kétszeres Oscar- díjas és többszörös Golden Globe díjas Ausztál színésznő és filmrendező


9. Julia Roberts – 12 millió dollár A mindenki álltal ismert ameikai Oscar- díjas amerikai színésznő


10. Amy Adams – 11,5 millió dollár. Golden Globe díjas nagy sikerű színésznő.