Az okos nők szerint ez a 12 tulajdonság tesz igazán férfiassá egy igazi férfit. És itt most nem a hímnemű, ecsetfejű, feszülős nadrágos divatfiúkra gondolunk.

Férfias viselkedés

Itt olyanokra gondolunk mint a nagylelkűség, bátorság és határozottság, határozott fellépés bármilyen problémánál, stb…

Humorérzék

A nők imádják az olyan pasikat, akiknek jó a humorérzéke. Bármilyen helyzetből ki lehet vágni magunkat, ha jó a humorérzékünk.

Figyelem és gondoskodás

Mindenki szereti ha figyelnek rá, és ha foglalkoznak vele. A nők esetében ez hatványozottan igaz, mert jövőbeni gyermekeik apjáról beszélünk…

Céltudatosság és energikusság

Női egyenjogúság ide vagy oda, a legtöbben szeretik, ha a férfiak hozzák meg a döntéseket. Egy nő sem szereti a tutyimutyi férfiakat…

Bőkezűség

És itt nem csak az anyagiakra gondolunk. A figyelmünkkel és az érzelmeinkkel is lehetünk bőkezűek…

Romantikusság

Egy romantikus férfi az, amit a nők már egészen kiskoruk óta keresnek az életükben. Nem véletlen néznek annyi romantikus filmet, azt akarják, hogy az ő életünk is egy romantikus filmmé váljon.

Egyediség

“Nem olyan, mint a többi. Ő az igazi.” A nők gyakran gondolják azt, hogy “másik felük” egyedi és utánozhatatlan. Sokkal könnyebb beleszeretni valakibe, aki valóban különleges, legalább a mi számunkra.

Megbízhatóság

Semmi garancia nincs arra, hogy egy friss kapcsolat örökké fog tartani. De ha egy szavahihető és megbízható ember vagy, könnyebben el lehet ezt képzelni.

Megértés

A legjobb az lenne, ha szinte szavak nélkül is megértene minket a párunk…

Jó modor

Ez a tulajdonság manapság nagyon kapós. Kevés igazi úriember maradt a mai világban…

Ügyesen boldogul a ház körül

Minden nő szereti, ha egy férfi ügyes kezű, nem riad meg egy fúrógép látványától és az se árt, ha a fűnyírót nem a szomszéddal kell megszereltetni…

Intelligencia

A nők olyan férfit keresnek, akik bölcsek, józan gondolkodásúak és úgy hoznak döntést, hogy előtte azt jól átgondolják. A legtöbb nő szereti, ha biztonságban érzi magát a férfi mellett, és számíthat rá.