Néha azt kívánom, bárcsak híres, ismert és sikeres lennék…aztán, mikor jobban belegondolok a dologba, ráeszmélek, hogy nem is igazán lenne nekem való ez a világ. Persze a fényűző életmód és a gazdagság nem zavarna, de az örökös reflektorfény, az állandó elvárások és az, hogy a nap minden percében a sarkamban lihegnének a paparazzók…na az kiborítana.

A sztárok azt vallják, hogy mindent meg lehet szokni és hogy rengeteg erőt és szeretet kapnak rajongóiktól, így sokkal könnyebb ezt a terhet elviselni.

De van az úgy, hogy a rajongók kicsit elszállnak, zaklatják és félelmetes dolgokkal bombázzák a sztárokat.

Az alábbi 10 sztár arról mesél, hogy mi volt eddigi pályafutásuk során a legmeghökkentőbb dolog, amit egy-egy rajongójuk megtett értük, netalántán nekik ajándékozott.

 

Vannak köztük akik csak szimplán csak nevetségesek, vagy szánni valóak, de van olyan történet is, ami már-már félelmetes.

1. Avril Lavigne

Amikor megkérdezték, mi volt a legkülönösebb ajándék, amit valaha is kapott egy rajongójától, az énekes ezt válaszolta: “Valószínűleg az, amikor valaki egy halott nyulat küldött nekem Japánban.”  Egy halott nyulat! Nem értem miért nem lehetett egy csokor virágot, vagy egy kedves kártyát küldeni/ajándékozni…

2. Britney Spears

A 2000-es évek elején egy rajongója, Masahiko Shizawa elkezdte követni az énekesnőt. Mindeközben nagyon kitartóan, hónapokon keresztül számtalan levéllel, e-maillel és fotóval bombázta Britney-t.
A férfi 2002-ben összetűzésbe keveredett az énekesnő két testőrével, majd ezek után még arra is képes volt, hogy beperelje Britney-t, azzal az indokkal, hogy az énekesnő felelős az ő “szélsőséges érzelmi szorongásáért”.

3. Justin Bieber

” Őrült fanokkal vagyok megáldva! Négy lány, a németországi korcertem előtti estén képes volt elrejtőzni egy konténerbe. Arra számítottak, hogy így betolják majd őket az épületbe, ott elbújhatnak és kivárhatják a másnapi koncertet.Őrület!”

4. Taylor Swift

Egy 22 éves férfit őrizetbe vett a vízi rendőrség, Taylor Swift Rhode Island-i otthonának közvetlen közelben. A férfi azt válaszolta, azért nem reagált a rendőrségi figyelmeztetésre, mert elhatározta aznap mindenképp eljut Taylor otthonába és beszélni fog vele. Igen…képes volt órákon keresztül azért úszni, hogy megközelíthesse a ház privát strandját és így bejuthasson szeretett sztárjához.

5. Ariana Grande

Az énekes lemezkiadója megszállott rajongót jelentett a rendőrségnek, miután számos gyertyát, kutya és macska naptárakat, egy háromrészes tükörcsomagot, egy 200 dolláros csont formájú ékszert, egy a New Hampshire-i White Mountainból származó sziklát és egy több, mint 20 kilós tököt(!) küldött az énekesnőnek.

 

6. Miley Cyrus

Az énekesnő egy interjú során ezt mondta: “Van egy pasi, akire 18 portém van rátetoválva…elképesztő!” A fanatikus rajongó ezután pontosított: “Jelenleg 29 Miley-t ábrázoló tetkóm van és ezekre összesen 3,600 dollárt költöttem “.

7. Jared Leto

A színész és énekes elmondta: “A rajongók hihetetlenül elkötelezettek és szenvedélyes emberek, mindenféle csodálatos dolgokat kapok … Valaki egyszer levágta a fülét, és elküldte nekem, ez nagyon furcsa volt, egy egész fül. Van Gogh még él. ”

8. Drake

Miután tudomására jutott, hogy egy rajongó a nevét tetováltatta a homlokára, Drake válaszolt: “Szeretnék találkozni vele, és megérteni, mi történt. Lehet, hogy ez most cool dolognak tűnik, azonban úgy érzem, nem volt egy túl jó ötlet. A fickó, aki ezt a tetoválást megcsinálta is írtó nagy s*ggfej lehetett!”

9. Jessie J

Amikor az énekes 2011-ben eltörte a lábát, egy őrült rajongó szándékosan eltörette a sajátját is, hogy ezzel Jessie-nek imponáljon. A rajongó egy szöveges üzenetet is küldött neki: “Én mindent megteszek, hogy olyan legyen, mint te.” Ajjaj!

10. Kanye West

A megszállott rajongó úgy döntött, hogy jogilag megváltoztatja a nevét Mrs. Kanye Westre. Az énekes nevét pedig a karjára és a mellkasára is rátetováltatta már. A dolgot Kanye is kommentálta: – Azt mondta, amíg hölgyként viselkedem, rendben van – állítja a nő.