Nem mindenki élvezi az életét a reflektorfényben. Néhány híresség úgy döntött, hogy feladja a hírnevet, hogy rendes életet éljen rendes munkahelyekkel. Most hoztunk neked 10 hírességek, akik inkább az átlagos életet választották a hírnév helyett.

  1. Geena Davis: Szociális gondozó

2. Kevin Jonas: Vállalkozó
Egy évvel azután, hogy a The Jonas Brothers összeomlott, Kevin úgy döntött visszavonul a zenéléstől. Egy marketing cég társ-vezérigazgatója lett.

3. Nikki Blonsky: Kozmetikus

4. Gene Hackman: író
Gene Hackman rendkívül sikeres pályafutása volt, és számos díjat nyert. 2004 júliusában Hackman bejelentette, hogy visszavonul. De ez nem akadályozta meg az egykori színészet abban, hogy kitűnjön egy másik területen. Hackman 3 történelmi regényt írt Daniel Lenihan régészről.

5. Vanilla Ice: ház felújító
1990-ben, a Vanilla Ice elért a csúcsra, egyetlen számával az Ice Ice Baby-vel . 2009-ben a Real Vanilla Ice Project című filmben szerepelt , amelyben felújított otthonokat. Ő is kiadott egy ingatlan-útmutatót arról, hogyan lehet házakat vásárolni és felújítani sikeresen.

6. Hayden Christensen: Farmer
Sok lehetőséget kapott a Star Wars filmek után , de mindet visszautasította. Ehelyett Ontario tartományban, Kanadában vásárolt földet, és saját gazdaságán kezdett dolgozni. Később elindított egy ruházati céget, és egy produkciós céget. 2017- ben elindult egy filmes szereplése. Úgy tűnik, hogy visszatér a szórakoztatóiparhoz.

7. Chris Owen: Fotós

8. Freddie Prinze Jr .: Szakács
2002-ben feleségül vette Sarah Michelle Gellart.
Freddie sok karrier-váltáson ment keresztül, és végül úgy döntött, hogy szakács lesz, miután megírta első szakácskönyvét, a Back to the Kitchen-t, 2016-ban.

9. Jack Gleeson: Diák
Miután a karakterét a Trónok harcából kiírták, Gleeson bejelentette, hogy visszavonul a színjátszástól. Végül befejezte az utolsó iskolai évet, majd megkapta a diplomáját.