Sokakat vertek már át hamisított termékkel. Az ilyen esetek elkerülése miatt hoztunk nektek 6 tippet, hogy ne legyetek többet áldozatok.

  1. Levi’s farmer:

A hátsó zseben látható Levi’s feliraton látható egy kis “e” betű. A hamisítványokon ez nagy “E” betűvel szokott lenni. A tűgombok fémből készültek. A lapos tetejüket a Levi Strauss aláírással gravírozzák. A hátoldalon a stílus sorszáma látható.

2. Lacoste poló

Gombok: Sötét színűek, mert többnyire gyöngyházból készültek. A forma lapos. A gombokon nincs írás.
Címke: A klasszikus stílusú pólókon a krokodil fehér körbefuttatása és maga a krokodil külön megvan kötve. A krokodil testrészei könnyen megkülönböztethetőek.

3. Rolex óra

Óra számláp: A Rolex zafír üvegből készült. Ha egy csepp vizet teszel rá akkor a csepp megmarad rajta. A naptár “doboz” kicsit kiemelkedik. A 2002 után gyártott órákon a 6. számhoz képest látható egy kis logó.
Hátsó panel: A Rolex órák gyakran áttetsző hátlappal készülnek. Az eredi órák szerkezetén mindig látható a Rolex logó és írás.

4. Ray-Ban szemüvegek

A szemüveg tok: Mindig bőrből készül. A gomb rendelkezik a logóval. A gomb bal oldalán látható egy nagy Ray-Ban bélyeg. A tok előlapja durva a hátoldal lágyabb. Van benne fekete velúr.
Lencse: A jobb oldali lencsén lézeres gravírozással megtalálható a logó.

5. Converse cipők

Talp: A talp nem kevesebb mint 1,18 hüvelyk magas. A hátoldalán az “ALL STAR” felirat található.
Címke: A címke sorszáma mindig 6 karakterből áll.

6. Samsung telefonok

Kijelző: A legtöbb modellhez AMOLED kijelzőt szerelnek. Az egyik jellemzője a fényes fekete szín. A hamis termékek általában szürkék, kékek vagy barnák.
Kód ellenőrzése: Add meg a titkos *#7353# kódot. Az eredeti Samsung Galaxy megnyit egy speciális alkalmazást. A *#0*# kombináció segít tesztelni a képernyő, a hangszórókat és egyéb funkciókat.
Azonosító számok: Az akkumulátor alatt található sorszámok tartalmazzák a modellkódot és a sorozatszámot is.