2022 július 5 kedd
KezdőlapEmberek10 alapszabály, amit minden igazi nőnek szem előtt kell tartania

10 alapszabály, amit minden igazi nőnek szem előtt kell tartania

-

Rengeteg nő van a világon, aki olyan elragadó kisugárzással rendelkezik, amivel magára vonja mindenki figyelmét. Nemcsak a pasik, még a nők is megfordulnak utánuk az utcán, mert van bennük valami, ami vonzó vagy éppen inspiráló lehet. Minden nőben benne van ez a kiemelkedő személyiség, csak elő kell hozni. Természetesen van, akinek ez könnyen megy, van azonban olyan is, akiből úgy kell előcsalogatni.

De vajon, hogy találhatod meg a benned lakó nagybetűs nőt? A nőt, aki mindig, minden körülmények között tündököl, ragyog és mindenkit magával ragad. Nehéznek tűnhet a válasz, mégsem az. Nem szükséges nagy dolgokra gondolnod, mivel nem is ilyenekről van szó. Mindennapi és abszolút nem bonyolult dolgokat kell véghez vinni ahhoz, hogy előtérbe kerül a nő, aki beragyogja a szürke hétköznapokat.

Manikűr-pedikűr

Rendkívül fontos, hogy egy nő körmei mindig kifogástalan állapotban legyenek. Ez vonatkozik a kéz és a láb körmeire is. Ehhez azonban nem kell feltétlenül műkörmöshöz és pedikűröshöz járni, otthon is varázsolhatsz magadnak ápolt körmöket. Legyenek levágva, lereszelve és kifestve. Persze nem kötelezőek az élénk színek, hiszen az átlátszó körömlakk is lehet kifinomult. Arra azonban ügyelni kell, hogy a lepattant vagy lekopott körömlakkot elkerüld, mert ez igénytelenné tesz téged.

Frizura

Egy nő haja mindig legyen tiszta és ápolt. Zsíros hajjal ne menj ki az utcára, mert ezzel csak lenéző pillantásokat nyerhetsz. Ha gyakran kell hajat mosnod, mert gyorsan zsírosodik, kérj tanácsot a fodrászodtól, ő biztosan tud javasolni egy olyan hajápolási technikát, ami segít a problémán és otthon te magad is alkalmazni tudod. Stílusosabbá teheted frizurádat, ha néhány kiegészítőt is használsz. A kislányos, cukinak nevezett csatokat és hajgumikat viszont jobb elkerülni.

Smink

A smink sokat dob egy hölgy megjelenésén, de nem szabad átesni a ló túloldalára. Persze, ha valamilyen rendezvényre vagy buliba készülsz, akkor helytálló a feltűnőbb és élénkebb színű smink, ám a munkahelyen erre semmi szükség. Természetességgel sokkal többet érhetsz el. Vékony alapozóréteg, egy semleges színű szemfesték, de elegendő a szempillaspirál és egy halvány árnyalatú rúzs használata is.

Parfüm

Egy nőnek mindig adnia kell magára. Ez még akkor is így van, ha csak a kutyát viszi el sétálni vagy edzeni megy. Persze meg kell tartani a mértéket, hiszen a túlzott mennyiségű parfümmel és ezáltal erős illattal az ellenkező hatást fogod elérni. Egyetlen fújás is elegendő ahhoz, hogy a férfiak arra emlékezzenek, hogy még az edzőteremben is jó illatod volt.

Ékszerek

Az ékszerek nem azt jelentik, hogy ki kell folyniuk a fiókból vagy éppen azt, hogy bizsukat kell felhalmozni otthon. Pusztán arról van szó, hogy legyen néhány olyan ékszered, ami amellett, hogy ízléses, öltöztet is. Minden nőnek kell legyen legalább két gyűrűje, két pár fülbevalója, egy nyaklánca és karkötője, valamint egy órája.

Szőrtelenítés

Egy igazi nőn, mondjuk ki nyugodtan, nem lehet szőrös! Persze most viccelődhetünk ezzel a mondattal, de így van. A nemkívánatos szőrzettől igenis meg kell szabadulni. A szemöldök, a bajusz vagy éppen nyáron a hónalj mindig szem előtt van és egyáltalán nem vonzó, ha ezek a testrészek szőrösek és ápolatlanok.

Magassarkú cipő

Egy igazi nőnek nemcsak, hogy van magassarkú cipője, de hordja is. Ugyanakkor ez a cipő is csak akkor dögös, ha járni is tudsz benne, mert ellenkező esetben inkább vicces a járásod, sőt, rendkívül balesetveszélyes mutatvány is. Korántsem arról van szó, hogy mindennap magassarkút kellene hordanod, de alkalomadtán azért illik.

Ápolt bőr

Az emberi bőr bizony ápolásra szorul, főleg a téli hónapokban, amikor hajlamos a kiszáradásra. Nemcsak az arcot, hanem az egész testet ápolni kell a megfelelő krémekkel. A hidratáció nem elhanyagolható, hiszen komoly betegségeket is okozhat.

Kedvesség

Egy igazi nő modora nem lehet olyan, ami nyomdafestéket sem tűr. Egy igazi nő mosolyog, köszön, előzékeny, kedves és segítőkész. Ezekkel tulajdonságokkal lesz megnyerő és másokra is nagy hatást gyakorol.

Magadra kell vonnod a figyelmet!

Egy nő könnyedén magára vonhatja mások figyelmét és ezt nemcsak kedvességgel és mosollyal teheti meg. A kiegészítőknek nagy szerepe van ebben, ugyanis egy feltűnő, különleges táska, sál, harisnya azonnal elvonja mások figyelmét. Egyediséggel magadra vonhatod másik tekintetét.

Ezek is érdekelhetnek