2022 november 28 hétfő
KezdőlapEmberek10 dolog amit minden nő csinál a párja előtt, pedig a férfiak...

10 dolog amit minden nő csinál a párja előtt, pedig a férfiak undorodnak tőle

-

A legtöbb pasi már a párkapcsolat elején elengedi magát és olyan dolgokat tesz, amit akkor szokás, ha már évek óta egy fedél alatt élnek a kedvesükkel. Persze ezt fordítva, vagyis a nők már nem tehetik meg mert a férfiak egyből szóvá teszik, ha nyitott ajtónál pisilnek, a pattanásaikat nyomkodják, vagy a menstruációikról beszélnek. Nyilván van egy határ, amit nem célszerű átlépni, ha nem akarják a nők, hogy a kapcsolatnak hamar vége szakadjon. A mai cikkünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy azokat a cselekvéseket bemutassuk, amit a férfiak nem igazán kultiválnak a nőktől egy párkapcsolaton belül.

1, Pattanás nyomkodás.

A csajok egyszerűen képtelenek megállni azt, hogy ne nyomják ki azonnal a pasijuk vagy a saját pattanásukat. A férfiak egyébként ezért a tevékenységért egyáltalán nincsenek oda.

2, Emésztési problémák megbeszélése.

Nos, ők azon a véleményen vannak, hogy ezek a dolgok a nők magánügyeinek részét képezik, ám fordított esetben természetesen nem így gondolják és kényük-kedvükre mesélik a dolgokat.

3, Nyitott ajtónál végzik a dolgukat.

A lányok valamilyen oknál fogva sokkal előbb érnek el arra a szintre, hogy nyitott ajtónál tudnak pisilni. A fiúknak ehhez azonban több időre van szükségük.

4, A szőrtelenítés.

Nos, a férfi nem nemigazán rajong azért, ha látja kedvesét szőrteleníteni. Számukra ez nem túl vonzó látvány. Ők sokkal jobban szeretik az eredményt szemügyre venni.

5, Folyamatos hiszti.

Bizonyára nem kell ecsetelnünk a férfiak miért nem szeretik ha a lányok előttük hisztiznek. Ezzel a tevékenységgel ki tudnák kergetni őket a világból.

6, Személyes jellegű információk megosztása.

A férfiak alapjáraton óvatosabbak, mint a nők, ezáltal ők sokkal nehezebben és később osztják meg a személyes jellegű dolgaikat. A nőknek ezt persze nem okoz problémát.

7, Rendetlenség.

Akármennyire is furán hangzik, a pasik nem szeretik a rendetlen, trehány csajokat. Ha meglátják, hogy egy lánynál rumli van, biztos, hogy nem fognak vele kapcsolatot létesíteni.

8, Szépségápolási kezelések.

Annak ellenére, hogy a férfiak szeretik az eredményt szemügyre venni, nem szeretik végignézni az egész folyamatot. Úgy gondolják semmi közük ahhoz, hogyan történik egy ilyen.

9, Orr bányászat.

Gondolom nem kell ecsetelni, hogy ezt miért nem célszerű előttük csinálni. Nyilván ez a férfiakra is vonatkozik. Akármilyen régóta vagytok együtt, senki sem szereti ezt nézegetni.

10, A menstruációval kapcsolatos dolgok.

Annak ellenére, hogy egy természetes dolog, a férfiaknak ez mégis egy olyan kényes téma, amiről nem igazán szeretnének beszélni. Nekik csak annyit kell tudni, mikor nem érdemes kezdeményezni a lányoknál.

Urak, egyetértetek ezzel?

Ezek is érdekelhetnek