1. Lapos cipő üzleti öltözékhez

Azon túl, hogy lapos cipőben nagyobbnak tűnik a bokád, egyáltalán nem illik az elegánsabb, főleg üzleti öltözékhez. Ehelyett sokkal inkább egy tűsarkú, vagy legalább egy kicsit magasított sarkú cipő ajánlott.

 

2. Hosszú felső kitűrve

A hosszú, szűk felsők nyújtják a tested sziluettjét. Ráadásul rövid nadrággal viselve még kínosabbá teszik az összképet. A legjobb, ha az ilyen stílusú felsőket betűrve hordod.

 

3. Nagy táska alkalmakra

A nagy táskák hasznosak, hiszen sok mindent bele lehet pakolni. De ha például étterembe, szórakozóhelyre, vagy valamilyen alkalomra vagy hivatott, mindenképp egy kisebb táskát vigyél magaddal.

 

4. Bokacsizma rövid szoknyával

A bokacsizma ritkán passzol szoknyához. Ettől a cipőtől rövidebbnek tűnik a lábad, ami rövid szoknyával még inkább fokozódik.

 

5. Több bő ruha egyszerre

A több lezser ruha eltakarja azokat a testrészeidet, amiket általában hangsúlyozni szoktak. Ha mindenképp lazább ruhát szeretnél hordani, a legjobb, ha valami szűkebbel ellensúlyozod a hatását.

 

6. Harisnya rövidnadrággal

Azt hiszem ez a kínos összeállítás nem igényel különösebb magyarázatot. 🙂

 

7. Hagymaszoknya

Ez a fajta szoknya csak akkor mutat jól, ha alacsonyabb a dereka. A magasabb derekú változatok ugyanis csak akkor néznek ki elfogadhatóan, ha egyenesen állsz. De amint elindulsz, egyből úgy nézel ki, mintha nagy lenne a hasad, még akkor is, ha vékony alkatú vagy. Ha nem tudsz dönteni, inkább válassz egy klasszikusabb stílusút.

 

8. Nagyobb cipők

A nagy cipők ízléstelennek tűnnek. Cipőt érdemesebb a nap első felében vásárolni, ugyanis később már fáradtabb és duzzadtabb a láb, így nem biztos, hogy eltalálod a megfelelő méretet.

 

9. Garbó

A garbók optikailag rövidítik a nyakat és ezért furának tűnhet benne az alakod. Jobb, ha inkább sálat, vagy kendőt viselsz.

 

10. Nagyobb farmer

Mivel a farmerek általában tágulnak, ezért a vásárlásnál olyat célszerű választani, ami egy kicsit (de tényleg kicsit) szűk. Ezt sokan elrontják és már néhány perc viselet után annyira kitágul, hogy előnytelenné válik.

Hirdetés
MEGOSZTÁS
Előző bejegyzés15 csodálatos frizura, ami házilag nem olyanra sikerült mint amilyenre szerették volna
Következő bejegyzésMiért boldogabbak az emberek a Skandináv országokban?