2022 május 16 hétfő
KezdőlapÉrdekességek10 egyértelmű jel, amiből tudhatod, hogy Ő tényleg egy igazi barátnő

10 egyértelmű jel, amiből tudhatod, hogy Ő tényleg egy igazi barátnő

-

A legismertebb sztereotípia, hogy a férfiak és a nők között azért nem lehet barátság, mert egy idő után elkezd az egyik többet érezni a másik iránt, és nő-nő között pedig azért nem lehet, mert folyamatosan versengenek egymással és irigyek a másikra. Nos ez egy bizonyos pontig igaz, ám ha kitartóan keressük, akkor egy idő után rálelhetünk az igaz barátnőre, aki mindig ott van mellettünk mindegy, hogy jó vagy rossz passzban vagyunk.

Mai cikkünket azért hoztuk létre, hogy hátat fordítsunk ennek az előítéletnek és bebizonyítsuk, hogy létezik igaz és tiszta barátság nő és nő között.

A barátnő olyan, mint egy jó melltartó.

Nagyon nehéz rátalálni a megfelelő barátnőre, pont úgy mint a tökéletes melltartóra. Alapjáraton a nők nagyon nehezen bíznak meg egymásban, mert mindig van köztük egy kis rivalizálás, amin nem egyszerű átlépni. De ha megtalálod azt az illetőt, aki érdemes arra, hogy a bizalmadba fogadd akkor egy életre szóló barátoddá válik, aki jó tanácsokkal lát el és nem csak akkor keres meg, ha problémája van.

A jó barátnőknek mindig van közös daluk.

Minden barátnőnek van közös dala, amit bárhol, bármikor szívesen elénekelnek akár nyilvánosság előtt is. Ez az ő védjegyük, amit senki és semmi nem vehet el tőlük. Ez megteremti a bensőséges kapcsolatot két ember között és nem utolsó sorban jó hangulatot varázsol a szomorú napokon.

A barátnő igazi pszichológus.

A legjobb barátnő az, aki mindent tud az életedről, sőt azt is tudja, hányat pislogsz egy nap, milyen fiúval randizol, ki törte össze a szívedet, hányas lábad van és milyen alsót hordasz. Egymás személyre szabott pszichológusai vagytok és mindenben számíthattok egymásra. Mindegy, hogy jó vagy rossz napod van a barátnőd segít neked mindenben.

A barátnő, olyan akár egy napló.

Olyan dolgokat mondasz el neki, amit még a szüleidnek sem árulnál el. Élvezed a bizalmát és azt, hogy bármit megoszthatsz vele, akár a legféltettebb titkaidat is, mert tudod, hogy hét pecsétes titok alatt fogja tartani. Mondhatni olyan, mint egy személyre szabott napló. Az ilyen barátnők aranyat érnek.

A barátnő első osztályú megfigyelő.

Egy jó barátnő mindig minden körülmények között segít, hogy a megfelelő partnert válaszd ki magadnak. Elképzelhető, hogy nem fog mindig egyezni a véleményetek, de biztosra veheted, hogy jó pro-kontra érveket fog felállítani, ami után neki fogsz igazat adni. Ő az, aki szemed helyett szemed, mert annyira hajszolod a szerelmet, hogy észre sem veszed a kiszemelted hibáit.

Egy barátnő mindig tudja, ha valami baj van.

Nincs szükség arra, hogy elmondd neki, ami a szívedet nyomja, mert elsőre kiszúrja, hogy valami nincs rendben veled. Egy pillantásodból rájön, ha fiú van a dologban és ő törte össze a szíved, de azt is látja, ha valami butaságot követtél el. A barátnőd akkor is támogat téged, ha nem vagy egy földre szállt angyal, mert a hibáiddal együtt szeret téged.

A barátnő, olyan mint a parfüm.

Lehet, hogy 50 barátnődben is kell csalódnod, hogy megtaláld azt az egyet, aki életed végéig kitart melletted. Ez olyan, akár a parfüm vásárlás. Az elején szimpatikus majd idővel rájössz, hogy nem ő a megfelelő a számodra, ezért tovább próbálkozol a tökéletes barátnő felkutatása érdekében. Viszont ha rábukkansz, többé nem ereszted.

A jó barátnő, olyan mint a csokoládé.

Képes a legrosszabb napodon is feldobni, akár egy tábla csokoládé. Mindig ott van melletted, hogy megvigasztaljon és képes kizökkenteni a legmelankolikusabb hangulatból is. Nem kell semmilyen szeszes italhoz nyúlni, hogy kicsivel jobb kedved legyen, ha van melletted egy barát, aki segít a nehéz időkben.

A barátnő egy univerzális kulcs.

A legjobb barátnőnek, mindenhez lesz jogosultsága például kap kulcsot a lakásodhoz, megnézheti milyen kaja van a hűtőben, még az üzeneteidet is elolvashatja a telefonodban. Minden egyes intim titkodról tudhat, már-már olyan kapcsolatot ápoltok mint a testvérek. Ez csak abban az esetben jó, ha visszafele is működik a dolog.

A legjobb barátnő aranyat ér.

Azzal számolni kell, hogy nem lesz mindig felhőtlen a kapcsolatotok, de könnyen kibékültök mert rájöttök, hogy ketten együtt erősebbek vagytok, mint külön. Arra is fel kell készülni, hogy egy barátnő nem azért van, hogy mindenben egyetértsen veled, hanem akkor is megmondja a frankót, ha butaságot csinálsz. De ennek ellenére szeret olyannak, amilyen vagy és maximálisan megbízhattok egymásban, egy ilyen barátnő bizony aranyat ér!

Nektek is van ilyen barátnő az életetekben?

Ezek is érdekelhetnek