2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapÉrdekességek10 egyértelmű jele annak, hogy az életed, lassan összeomlik!

10 egyértelmű jele annak, hogy az életed, lassan összeomlik!

-

Mielőtt lefeküdnél, gyakran kérdezed meg magadtól, hogy elégedett vagy-e azzal, hogy csak a napi rutin feladatokat végzed el? Otthoni munka, munkahelyi feladatok, barátokkal való találkozás, szombati takarítás és vasárnapi TV-zés, kényelmesen élsz így? Talán első pillantásra, elégedett vagy ezzel a helyzettel, de ha mélyebben beleásod magad, kiderül, hogy hatalmas különbség van az élet és a valóság elképzelései között.

Semmi nem érdekel ebben a világban.

Úgy gondolod, hogy semmi sincs ezen a világon. Egy személy életkora határozza meg, hogy valami újat tanuljon, vagy új helyen dolgozzon. Hány eseményre mondtad azt, hogy ez szuper volt? Ha nem sok, sürgősen változtatnod kell az életeden.

Nem törődsz magaddal vagy otthonoddal.

Ha nem érdekel a megjelenésed, vagy az, hogy tiszta-e a lakásod, az a személyes válság egyértelmű jele. Egyesek szerint, ha változtatni akarsz az életeden, első körben az otthonoddal kell kezdened. A takarítás hasznos: eltereli a figyelmed a szomorú gondolatokról, és segít a rendetlenség megoldásában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Yaoyao Ma Van As (@yaoyaomva) által megosztott bejegyzés,

Gyűlölöd a munkádat.

A munkahelyeden számolod vissza az órákat, mikor mehetsz már haza. A munka iránti gyűlölet biztos jel, hogy valamin változtatni kell. Talán nem tetszik a munkakör, amit végzel, barátságtalanok a kollégák, vagy a város másik végében van és minden nap a csúcsforgalomban kell ülnöd.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elia Colombo (@gebelia) által megosztott bejegyzés,

Nem vagy hajlandó kommunikálni.

Mindenkinek szüksége van a személyes térre, de ha egyáltalán nem akarsz beszélni a barátaiddal és rokonaiddal, akkor a helyzet elég súlyos. A hozzád közel álló emberek csak jót akarnak neked. Soha nem tudhatod, hogy ki fog ellátni egy nagyon értékes tanáccsal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Yaoyao Ma Van As (@yaoyaomva) által megosztott bejegyzés,

Minden dühít és bosszant.

Szó szerint minden bosszantani kezd: szemét, amit a férjed elfelejtett kivinni, gyermeked nem tejesít jól az iskolában, az időjárás. Ilyenkor kiborulsz és agresszív leszel. Mindez megszűnik, ha őszintén bevallod magadnak, min aggódsz és a probléma megszűnik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Yaoyao Ma Van As (@yaoyaomva) által megosztott bejegyzés,

Rossz szokások.

A probléma kezelésének másik módja a rossz szokások, például a szeszes ital, a dohánytermékek, vagy az éjszakákba nyúló internetezés visszaszorítása. A rossz szokások sokat mondhatnak el rólunk. Például, ha nagyon sokat dohányzol, akkor lehet, hogy valami aggaszt a szíved mélyén, amivel nem tudsz megbirkózni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mab Graves (@mabgraves) által megosztott bejegyzés,

Sokszor gondolsz a jövőre.

Amikor folyamatosan arra törekszünk, hogy egy “jobb időre” összpontosítsunk, legyen az a múltban vagy a jövőben, akkor tudat alatt megpróbálsz elmenekülni a jelenből.

Problémamegoldás.

Mindenkinek sajátos módszere van arra, hogyan kezelje a rossz hangulatát. De, ha azokra a helyekre gondolsz, amelyek csalódást és erkölcsi pusztítást okoztak neked, akkor a válság nyilvánvaló. Ilyenkor a probléma radikálisabb megoldásaira van szükség, mint például szakemberhez fordulni.

A saját telefonod foglya vagy.

A telefonon történő állandó pötyögés, görgetés, alacsony önbecsülést, idegösszeomlásokat és a teljes magány érzését eredményezheti. Próbálj meg gyakrabban kimozdulni és a barátaiddal találkozni, mert csak így lehetsz boldogabb.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Steve Cutts (@steve_cutts_official) által megosztott bejegyzés,

Majd holnap.

Az emberek gyakran mondják azt, hogy majd holnap elkezdem az edzést, majd holnap megcsinálom a házi feladatomat, és így tovább. Mindent holnapra akarnak halasztani de semmi értelme, hiszen a “holnap” sem különlegesebb, mint a ma. Ha valamit szeretnél megváltoztatni, ne keress egy különleges alkalmat, csak kezdj bele.

Ezek is érdekelhetnek