2022 július 2 szombat
KezdőlapEmberek10 ember, aki bizonyította, hogy sosincs késő változtatni az életünkön!

10 ember, aki bizonyította, hogy sosincs késő változtatni az életünkön!

-

Mindenki álmodik szebb és jobb életről, amit vagy nagyon nehéz megvalósítani vagy már egyáltalán nincs idő új karrierbe kezdeni. De ezek az emberek, akiket összegyűjtöttünk rácáfolnak erre az állításra. Ők az élő példái, hogy sosem késő elérni régi vágyainkat.

Cindy 49 éves korában lett modell és saját üzletet indított.

Egy nap Cindy úgy döntött, hogy modell lesz és felkeltette a Dolce & Gabbana cég figyelmét, akik épp modellt kerestek. Így kezdődött el Cindy Joseph karrierje. Cindy különböző cégeknek állt modellt, de aztán úgy döntött, elindítja saját vállalkozását és létrehoz egy olyan kozmetikai terméket, amelyek nem károsítják a bőrt.

Egy moszkvai tetováló művész legyőzte a rákot.

Egy évvel ezelőtt egy moszkvai tetoválóművész, Rinat Karimov létrehozott egy Instagram oldalt, a @rinat_vs_lymphoma néven. Rinat 51 hétig küzdött a szörnyű betegség ellen, és néhány hónappal ezelőtt mesélte el 86.000 követőjének, hogy legyőzte!

Egy fiatal pár megváltoztatta az életet.

Justin és Lauren Shelton boldog életet éltek. Úgy gondolták, hogy minden rendben van, beleértve a súlyukat is, ami meghaladta a 340 kilogrammot. A házaspár élete megváltozott, amikor Justin megbetegedett és kórházba kellett vinni, ahol potenciális vesefertőzést diagnosztizáltak. A diagnózis megerősítéséhez röntgenre volt szükség, de a képalkotó gép nem volt alkalmas Justin súlyához. Amikor megtörtént, Justin és Lauren úgy döntött, hogy változtatnak az életükön. Justin 45 kg- t fogyott félév diéta és testmozgás mellett. Egy év alatt Justin 175 kg-ra, Lauren pedig 78 kg-ra fogyott.

Az autópályával kezdődött minden.

Sonya Sagitova 55 éves korában nyugdíjba vonult, és elhatározta, hogy utazgatni fog. Elment egy autópályára, felmutatta a hüvelykujját és elkezdődött a története. Sonya több, mint 40 országban és szinte minden régióban, még Oroszországban is volt. Az orvosok számos betegséget diagnosztizáltak nála, még fogyatékosságot is. De elmondása szerint ő nem fogyatékos, csak a világot járja, ameddig lehet.

Pénzen nem lehet boldogságot venni.

1996 májusában egy sikeres asszony, Heidemarie Schwermer minden pénzét a szegényeknek adományozta és csak egy bőröndöt tartott meg. Elhatározta, hogy egy éven keresztül pénz nélkül fog élni. Először ablakokat pucolt, kutyákat sétáltatott és takarított szállodákban is. Most 70 éves és előadásokat tart az életről, hogy lehet vagyon nélkül élni. Először csak egy évig szándékozott pénz nélkül élni, de az új élet annyira megtetszett neki, hogy úgy döntött, soha nem tér vissza előző életéhez.

Ez a hölgy 60 évesen kezdett el búvárkodni

Amikor Eugene 60 éves korában úgy döntött, hogy profi búvár akar lenni. A fedélzeti merülést választotta és nemzetközi előkészítőkben kezdett gyakorolni. Eugene családja felháborodott, ám unokája támogatta döntését és segített neki gyakorolni. Eugene-nek csak egy szezonra volt szüksége, hogy formába lendüljön, majd Ausztriába utazott az Európa-bajnokságra és első helyezést ért el!

Sheri megkezdte a saját üzletét.

Egyik nap, Sheri Schmelzer, aki egy 40 éves, három gyermekes édesanya, megkérdezte a gyerekeit, hogy szeretnének-e egy vicces papucsot. Sheri férje Rich, olyan ötletet talált ki, hogy létrehoznak egy weboldalt, ahol eladják azokat a papucsokat, amiket kicsinosítottak. A cég 2005-ben jött létre. 2006 augusztusáig az értékesítés 572 millió Forintot hozott.

Tatyana megváltoztatta a testét és életét.

Tatyana Rybakova 14 éves korban 100 kiló volt és túlsúlya miatt sokan bántották. Most Tanya 24 éves és 50 kg. Élete egy szempillantás alatt megváltozott, az első évben drasztikus lépéseket tett az új élet felé. Ma Tatyana egy gyönyörű, vidám, dinamikus fiatal nő, rendszeresen blogol és még egy könyvet is írt, “Hogyan veszítettem el 55 kg-ot.” -címmel. Előadásokat tart az egészséges életmódról.

Julia utazásokba kezdett.

Julia Savitskaya dolgozott a Diorban és Párizsban is, olyan élete volt, amiről a legtöbb nő csak álmodhat. De egy nap, úgy döntött felhagy mindennel és vett egy hátizsákot, majd elrepült Nepálba. Kathmanduban találkozott a Kijevi születésű Anton Gurkovtal. Jelenleg egy párt alkotnak és járják a világot. Julia és Anton elindított egy céget, amely utazási kirándulásokat szervez.

Jonah Hill 25 kilót fogyott, hogy egészséges legyen

Jonah döntés elé kényszerült, amikor saját súlya fenyegette az életét. Összeszedte magát, és 25 kiló feleslegtől szabadult meg.

Ezek is érdekelhetnek