2022 május 20 péntek
KezdőlapTech & Tudomány10 ember, aki szó szerint a semmiből vált híres emberré

10 ember, aki szó szerint a semmiből vált híres emberré

-

Ma már nem olyan bonyolult híressé válni főleg akkor, ha csinos és helyes arccal áldott meg az élet. Ebben az esetben nem kell semmi mást tenned csak készíteni magadról egy képet vagy szimplán hagyni, hogy valaki más fényképet csináljon rólad és feltölteni az internetre. Innen pedig a felhasználók megoldják az egészet, mivel az internet tele van olyan emberekkel, akik különleges külsejű személyekre vadásznak valamilyen reklámkampányhoz. Az sem kizárt, hogy egy hétköznapi teaárusból, profi modell legyen.

Ma összegyűjtöttünk 10 embert, akik szó szerint a semmiből váltak híres emberré.

Nicky Libert

Nicky építőipari munkásként dolgozott, amikor egy londoni egyetem hallgatója lefotózta őt Amszterdam utcáin. Miután feltette a képet Twitterre a felhasználók nagyon meglepődtek, hogy egy ilyen arccal megáldott ember miért nem modellkedik. Nem sokkal később a fiú szerződést kötött egy modellügynökséggel.

Baddiewinkle

Ő egy nagyon vagány nagyi, akinek képeit dédunokája töltötte fel az Instagramra. A felhasználók nagyon kedvelik a szépkorú hölgyet, akinek már majdnem négy millió követője van. A nagymama attól olyan népszerű, hogy kora ellenére táncol, extra színes ruhákban járkál, festi magát és pózol a kamerák előtt.

Emanuele Fasano

Ez a fiatal olasz származású fiú lekéste a vonatát, így unaloműzésképpen leült a vasútállomáson lévő zongorához és elkezdett játszani. Tehetségére azonnal felfigyelt egy zenei producer, aki fel is vette játékát. Videója nagyon népszerű lett a közösségi oldalak felhasználói körében, aminek köszönhetően egy nagyon jó szerződést tudott kötni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emanuele Fasano (@emanuelefasanopiano) által megosztott bejegyzés,

Nusret Gökçe

Vagy ahogy sokan ismerik Salt Bae, egy török származású séf, akinek videói nagyon népszerűek lettek Instagramon. A 35 éves séf már 18 millió követővel büszkélkedhet. Olyan hírességek is követik őt, mint Leonardo DiCaprio.

Arshad Khan

Arshad akkor vált nagyon népszerűvé, mikor egy fotós lefotózta őt tea árusítás közben. A fotó futótűzként kezdett el terjedni az interneten, ahol rengeteg like-ot kapott. Egy modellügynökség is felfigyelt a férfire, akit meg is leptek egy jövedelmező munkával.

Philippe Dumas

Egy francia származású nyugdíjas ember, aki úgy döntött, hogy fotóit feltölti a Reddit nevű közösségi oldalra. Arra volt kíváncsi, hogy van-e még esélye arra, hogy ennyi idősen modellé váljon. Erre nem csak a felhasználók, hanem bizonyos modellügynökségek is reagáltak, akik egyértelműen azt mondták neki, hogy még van jövője abban az iparágban. Nem sokkal később már aláírt szerződéssel büszkélkedhetett.

Mikhail Varshavski

Mikhail Instagram oldalára feltöltött képeinek köszönheti hatalmas népszerűségét, ahol megörökítette napi szinten végzett munkája pillanatait. A 29 éves orvost a People magazin megválasztotta a legvonzóbb dokinak. Néha napján modellkedik is, de főtevékenysége még mindig az életmentés. Dr. Mikhail ezen kívül támogatja az egészséges életmódot valamint jótékonysági szervezeteket is támogat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

??. ???? ?????????? (@doctor.mike) által megosztott bejegyzés,

Cindy Kimberly

Ezt a lányt akkor kapta fel nagyon az internet mikor maga Justin Bieber tette fel a képét Instagramra azzal a szöveggel, hogy “Úristen, ki ő”. A felhasználók bukantak rá a 17 éves lányra, aki Spanyolországban él. Szabadidejében modellkedett, majd nem sokkal később egy modellügynökséggel kötött szerződést.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cindy Kimberly (@wolfiecindy) által megosztott bejegyzés,

Sven Otten

Sven egy igazi táncoslábú fiatalember, aki videóival elárasztotta az egész Youtube-ot. 43 millió ember nézte, ahogy ez a fiatal srác felszántja a parkettet. Ennek köszönhetően ma már egy tánciskola vezetője lett, sőt számos reklámkampányba is felkérik, hogy szerepeljen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sven Otten – JustSomeMotion (@svenotten_) által megosztott bejegyzés,

Jeremy Meeks

A férfit még 2015 februárjában 2 év szabadságvesztésre ítélték. Miután képe felkerült az internetre a felhasználók teljesen el voltak ájulva tőle, hogy mennyire jóképű. Miután letöltötte a büntetését, néhány modellügynökség megkereste és munkát ajánlott neki.

Ezek is érdekelhetnek