2022 december 9 péntek
KezdőlapCeleb10 érdekes tény hírességekről, amelyek még a legigazabb rajongókat is meglephetik

10 érdekes tény hírességekről, amelyek még a legigazabb rajongókat is meglephetik

-

Hírességnek lenni kemény munka. Nemcsak jól kell kinézniük és jól kell szerepelniük, hanem meg kell felelniük rajongók millióinak elvárásainak szerte a világon. Ezek a közszereplők azonban olyanok, mint mi, reményekkel, félelmekkel és álmokkal vannak teli.

Robert Pattinson egy unalmas randira vitte az egyik rajongóját

Robert Pattinsonnak volt egy rajongója, aki hetekig minden nap a lakása előtt várakozott. Egy nap nem volt jobb dolga, ezért elvitte vacsorázni. Meglepetésére csak panaszkodott az életéről, és untatta őt. Mondanom sem kell, soha többé nem találkoztak.

Nicolas Cage-nek volt kisállat gyanánt egy polipja volt

Cage egyedülálló, szokatlan ízléséről ismert. A megvásárolt dolgai között szerepel egy Cool nevű óriási polip, amelyet 1998-ban vásárolt, hogy segítse a színészi szerepekben.

Scarlett Johanssonnak 2 zenei albumot is kiadott

Scarlett Johanssonnak van az egyik leghíresebb hangja a világon, mégsem énekesnő. Pályafutása során 2 albumot adott ki. Az első Anywhere I Lay My Head néven 2008-ban jelent meg. A második a  Break Up, amely 2009-ben jelent meg, és maga Johansson által írt és előadott zenéket tartalmazott.

Ed Sheeran egyszer hajléktalan volt

Ed Sheeran 2 és fél évet töltött a Buckingham-palota előtt aludva, és barátai között kanapén hesszelve, mielőtt zenei karrierje beindult. Ekkor írta meg a Homeless című dalt. (Hajléktalan)

Leonardo DiCaprio Leonardo Da Vinciről kapta a nevét

Amikor szülei Da Vinci portréjában gyönyörködtek, rugdosni kezdett az anyja méhében. Ekkor édesapja megfogadta a kozmikus célzást, és úgy döntött, hogy a leendő színészt a reneszánsz művészről nevezi el.

Brad Pittnek van pilótaengedélye

Amellett, hogy Pitt Hollywood egyik legsikeresebb színésze, az egyik legérdekesebb személyisége is. Van azonban egy meglepő hobbija, amiről a legtöbben nem tudnak. Megszerezte a pilótaengedélyt, és rendszeresen jár repülőórákra.

Jodie Foster 3 évesen kezdett el színészkedni

Jodie Foster 3 évesen kezdett színészkedni, amikor megjelent egy naptej reklámban.

Reese Witherspoon a Stanfordon tanult

A  Legally Blonde and Election lenyűgöző sztárja mindössze egy évet töltött a  Stanford Egyetemen, mielőtt távozott, hogy színészi karrierjét folytassa.

Elvis Presley természetes szőke volt

Elvis Presley ikonikus fekete frizurája kiállta az idők próbáját, és sok rajongó még ma is bálványa megjelenését utánozza. De nem mindenki ismeri azt a tényt, hogy nagyon korán elkezdte feketére festeni szőke haját.

Madonna a The Breakfast Club dobosa volt

Nem titok, hogy Madonna nagy rajongója az önfeltalálásnak. Azt azonban kevesen tudják, hogy a ’80-as években a The Breakfast Club nevű zenekarban is dobolt.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek