2022 május 17 kedd
KezdőlapEmberek10 furcsa szituáció, amit szinte minden ember átél, élete során.

10 furcsa szituáció, amit szinte minden ember átél, élete során.

-

Mac és Andreas nagyon tehetséges illusztrátorok, akik mindezek mellett még egy párt is alkotnak, így nagyon jól tudnak együtt dolgozni. A pár általában azokat a hétköznapi problémákat és eseteket mutatja be, amit ők és a többi hétköznapi szerelmespár is átél nap, mint nap. A legjobb az egészben, hogy nem csak illusztrációikat, hanem az egész kapcsolatukat viccesen fogják fel, ennek köszönhetően jó közöttük az összhang. Képregényeik szinte már az egész világot bejárták és mindenhol ismerik a munkásságukat. Rengeteg rajongójuk van, akik egyre jobban várják az újabbnál-újabb rajzaikat és történeteiket. Mai cikkünkben pontosan az ő alkotásaikból hoztunk el párat.

1, A nők hajlamosak hét halált halni, mikor meglátnak egy pókot a lakásban. Természetesen az a szegény nyolclábú sokkal jobban fél tőlük, mint ők tőle.

2, Az éveken át tartó kapcsolat  egy idő után eljut arra a szintre, hogy jó lenne egy újabb taggal bővíteni a családot, bár a legtöbb ember nem gondolja végig mennyi hátránnyal is jár egy házi kedvenc.

3, A csípős és fűszeres ételek kedvelői tökéletes tisztában vannak azzal, hogy annál jobb az étel minél jobban csíp, ez azért van, mert hatásukra endorfin szabadul fel a szervezetben.

4, Vannak lányok, akik rákapnak a PS ízére és amikor a TV elé ülnek szinte teljesen kifordulnak önmagukból. Néha ez nagyon ijesztő tud lenni a férfiak számára.

5, A modern világnak köszönhetően az emberek egyre kevesebb időt töltenek a barátaik, ismerőseik társaságában, amiért néha teljesen antiszociálisak lesznek. Ám amikor ott lenne a lehetőség, hogy jót mulassatok inkább kitalálsz valami béna ürügyet.

6, Az emberek annyira tökéletes világban akarnak élni, hogy képesek órákon át állni a fényképezőgép előtt csak azért, hogy kifogástalan fotó készüljön róluk.

7, Amikor a párod rendszeresen fut, és meghozza a kedved, hogy újra nekiállj te is mozogni, de nem igazán úgy sül el, ahogy vártad.

8, A világ legnagyobb rejtélye közé tartozik, hogy hova tűnnek el a zoknik párjai. Most végre minden titokra fény derül.

9, Tuti, hogy az otthoni bútoraink élnek és előre kitervelik, hogy keserítsék meg az életünket, mert kizárt dolog, hogy annyira bénák lennénk, hogy minden héten legalább egyszer beverjük a lábujjainkat. 

10, Valószínű ebbe minden egyes ember belesétált már, csak azért mert hajtotta őket a kíváncsiság, hogy vajon ki írhat nekik az éjszaka közepén. Ám, amikor rányomsz a feloldásra, olyan, mintha a fény az agyad legtávolabbi zugába is simán behatolna. 

Ti is megtapasztaltátok már ezeket?

Ezek is érdekelhetnek