2022 május 19 csütörtök
KezdőlapCeleb10 híresség, aki egyik napról a másikra változtatta meg külsejét, ami miatt...

10 híresség, aki egyik napról a másikra változtatta meg külsejét, ami miatt szinte lehetetlenség őket felismerni.

-

A hírességeknek nagyon gyakran kell váltogatni a megjelenésüket, mondjuk egy új film vagy dal miatt. Ilyenkor általában a súlyuk és a hajuk színe, valamint formája változik meg. Viszont vannak olyan sztárok, akiknek már kialakult egy védjegyük, mint Madonnának a szőke haja, vagy Kit Haringtonnak a szakáll és a hosszú göndör haj. Ezért, ha ők és a hozzájuk hasonló színészek, énekesek megjelenése megváltozik arra bizony az egész világ felfigyel. Ma ilyen hírességeket hoztunk el nektek és bemutatjuk, hogyan néztek ki változás előtt és után.

Madonna a karrierje elején még barna hajú volt, azóta pedig már többször is változtatott a megjelenésén. De a szőke haja mindig is a külsejének egy lényeges részét fogja képezni, hiszen a legtöbben így tudják beazonosítani. A minap viszont úgy döntött, hogy lesokkolja a rajongóit és a jobb oldali képet posztolta ki Instájára.

Megan Fox

Megan Fox, Marguerite Higgint, a világ legelső újságíróját alakítja majd a 2019-es “Jangsa-ri 9.15” című filmben. Az újságírónő Pulitzer-díjat is kapott a nemzetközi riport kategóriában.

Gigi Hadid

Szinte lehetetlenség felismerni Gigi Hadidot a Prada új reklámkampányában. Megjelenése egészen más, mint amihez hozzászoktunk, ugyanis, rövid lett a haja és konkrétan eltűnt a szemöldöke is.

Naomi Campbell

Naomi egészen máshogy nézett ki a 2019-es párizsi divathéten, ugyanis hosszú sötét hajától megszabadult. Ezt felváltotta egy rövid, göndör frizura, ami meglehetősen érdekesen áll a 48 éves modellnek.

John Travolta

Jó azt meg kell jegyeznünk, hogy Travoltát nem igazán lehet összetéveszteni mással, viszont a minap kopaszon jelent meg az egyik rendezvényen. A rajongói szerint nagyon jól áll neki ez az új frizura, sőt sokkal jobban néz ki vele.

Matthew McConaughey

Alig lehet megismerni Matthew McConaughey-t a 2019-es “Túltolva” című film forgatása közben. Haját megnövesztette és úgy nézett ki akárcsak egy hippi.

Kit Harington

Kit-et sokan Javas Jon karakterével azonosítják a Trónok harca című sorozatból, ahol hosszú göndör haja és szakálla van. Nem olyan régen viszont rövid hajjal és bajusszal jelent meg valahol, ahol egészen máshogy nézett ki, mint ahogy megszoktuk.

Kylie Jenner

Végre mindenki megszokta Kylie fehér szőke haját, erre 2019-ben kétszer is váltott hajszínt. először kékes zöldre, majd feketére festette. Meg kell hagyni, mindegyikkel teljesen máshogy néz ki.

Zac Efron

A színész új, platinaszőke hajjal jelent meg a Sundance Filmfesztiválon. Az új frizurája még vonzóbbá tette őt, amivel rajongói is teljes mértékben egyetértettek.

Sophie Turner

A színésznő a Trónok harca című sorozat miatt vált híressé és ismertté. Most, hogy vörös haját szőkére festette egészen máshogy fest.

Ti mit gondoltok a változásukról?

Ezek is érdekelhetnek