2022 május 25 szerda
KezdőlapCeleb10 híresség, aki extravagáns ruhában mondta ki a boldogító igent

10 híresség, aki extravagáns ruhában mondta ki a boldogító igent

-

Évekkel ezelőtt még a habos-babos hófehér esküvői ruha volt miniden menyasszony álma, ám az idő előrehaladtával és a divattrendek változásával, már egészen más ruhákban vonulnak oltár elé az arák. Sőt, nem minden hölgy vágyik arra, hogy úgy nézzen ki, mint egy mesebeli hercegnő, ezért ők olyat választanak, ami stílusban is jobban tükrözi az egyéniségüket. Kaley Cuoco például egy gyönyörű csipke nadrágruhában ment férjhez, Emily Ratajkowski-n pedig egy mustár sárga színű Zara ruha volt. Mostani posztunkban rajtuk kívül olyan híres nőket hoztunk el, akik szintén nemet mondtak a hagyományos esküvői ruhára.

1, Kaley Cuoco

Kaley Couco, aki Pennyt alakította az Agymenők című sorozatban, 2018. június 30-én mondta ki a boldogító igent Karl Cook profi lovasnak. A színésznő egy csodálatos csipke nadrágruhában állt oltár elé, aminek mély dekoltázsa volt.

2, Julianne Moore

Julianne Moore 2003-ban mondta ki az igent Bart Freundlich, amerikai rendezőnek és producernek. A színésznő esküvői ruháját furcsának találták, mivel egy lila színű ruhát viselt zöld kiegészítőkkel. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a színésznő jól érezte magát.

3, Emily Ratajkowski

A gyönyörű modell ismét meglepte a közönséget, amikor 2018. február 23-án feleségül ment barátjához, Sebastian Bir-McClardhoz, akivel csak pár hónappal az esküvő előtt találkozott. Emily egy Zara márkájú mustár színű ruhában volt esküvője napján, melynek összege kevesebb volt mint 60.000 forint.

4, Kristen Bell

2013. október 17-én Kristen Bell és munkatársa, Dax Shepard összekötötték életüket. Szinte senki sem tudott erről az esküvőről, kivéve a pár közeli barátait. Kristen esküvői ruha helyett egy fekete nadrágruhát választott nyakában pedig egy hatalmas nyaklánc lógott.

5, Emma Thompson

A színésznő egy szokatlan ruhában mondta ki az igent, melynek élénk mintái voltak. Nem csak ez volt az egyedüli furcsaság, ugyanis egy fura fazonú kapa is volt a fején.

6, Kamilla cornwalli hercegné

A 2005. április 9-i esküvőn a menyasszony világoskék selyemruhát viselt. Ám a legfontosabb a Robinson Valentine kabát volt, mely a templomban volt rajta. Érdekes megoldás azoknak a menyasszonyoknak, akik úgy döntenek egy hűvösebb évszakban mennek férjhez.

7, Angelina Jolie

Angelina Jolie és Brad Pitt 2014. augusztus 23-án házasodtak össze. A menyasszony egyedülálló ruhát kapott a Versace-tól, melyen gyermekei rajzai szerepeltek.

8, Céline Dion

Celine Dion december 17-én ment hozzá René Angélil énekeshez és zenei producerhez, akinek hála az egész világ megtudhatta, hogy Celine mennyire tehetséges énekesnő. A menyasszonynak hagyományos esküvői ruhája volt, ám egy nagyon feltűnő fejdísz ékesítette fejét.

8, Solange Knowles

Beyoncé húga, Solange Knowles és barátja Alan Ferguson úgy döntött, hogy talpig fehérben mondják ki egymásnak a boldogító igent. Az énekesnő egy nagyon merész dekoltázsú nadrágruhát viselt a jeles napon.

10, Dita von Teese

Dita von Teese és Marilyn Manson egyszerűen nem tudtak egy rendes esküvőt megszervezni. 2005. november 28-án a burleszk királynője, Vivienne Westwood divattervező nő egyik elegáns lila ruháját viselte az esküvőn.

Titeket kinek a ruhája döbbentett meg?

Ezek is érdekelhetnek