2022 május 16 hétfő
KezdőlapCeleb10 híresség, akik megmutatták, hogy 40 év felett is érdemes gyermeket vállalni

10 híresség, akik megmutatták, hogy 40 év felett is érdemes gyermeket vállalni

-

Sokan azt gondolnánk, hogy minél előbb érdemes gyermeket vállalni, hisz minél fiatalabbak vagyunk, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy egészséges gyermek születik. A tudósok azonban megállapították, hogy a legmegfelelőbb kor a gyermekvállalásra 30 és 34 éves kor között van. Általában ebben a korban áll a legtökéletesebb egyensúlyban a szociális helyzetünk és az egészségünk.

Többen azonban még ennél is később döntenek úgy, hogy gyermeket vállalnak. A következőkben tizenegy 40 év feletti hírességet mutatunk, akik megmutatják, miért érdemes még ebben az életkorban is anyává válni.

Susan Sarandon

A színésznőnek három gyermeke van, mindhárman kései éveiben fogantak, 39, 42 és 45 éves korában. Az orvosok azt tudatták vele, hogy meddő, így semmilyen fogamzásgátló módszert nem használt, teljesen váratlanul esett teherbe. Susan Sarandon most 71 éves és elképesztően gyönyörű és boldog édesanya.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez nem volt a legszerencsésebb helyzetben, mivel természetes úton nem sikerült teherbe esnie. In vitro megtermékenyítést alkalmazott, vagyis egy petesejtet vettek ki az énekesnő testéből, amelyet megtermékenyítettek, majd újra visszahelyezték a méhbe. Első alkalommal azonban ez sem sikerült neki. Ma azonban már egy gyönyörű ikerpár édesanyja, akik 38 éves korában fogantak meg.

Kelly Preston

Kelly Preston, John Travolta felesége 47 éves korában esett teherbe. Igazi áldás volt ez a család számára, ugyanis Travolta egyetlen fia, Jett életét vesztette. Kelly azt mondta, hogy Benjamin adott egy második esélyt a családjuknak.

Celine Dion

Celine Dion 33 évesen hozta világra első kisfiát, René-Charles-t, ikrei, Eddie és Nilson pedig 42 éves korában születtek meg. Az énekesnő hat alkalommal próbálkozott az in vitro megtermékenyítéssel, ami érzelmileg nagyon megterhelő volt számára.

Halle Berry

A színésznő 41 évesen lett először édesanya, második gyermeke fogantatása pedig nagy meglepetés volt számára, ugyanis Halle azt hitte, hogy az ő esetében már a klimaxról van szó. 47 éves volt, amikor megszületett második babája.

Kim Basinger

A színésznőnek egyetlen lánya van, aki az Ireland nevet kapta. 41 évesen hozta világra kislányát, aki ma már modellként dolgozik és néha egy-egy filmszerepet is kap. Például a Grudge Match című filmben játszotta édesanyja fiatalabb karakterét.

Gwen Stefani

Gwen Stefani 40 éves korában hozta világra fiait, Kinston-t és Zuma-t. 44 éves korában ismét édesanya lett Apollo születésével.

Salma Hayek

A színésznőnek egészségügyi okok miatt nem lehetett gyermeke, végül 41 éves korában sikerült teherbe esnie. Terhessége alatt 22 kilót hízott, de hamar visszanyerte csodálatos alakját. “10 évvel ezelőtt nem tudtam volna megadni a lányomnak mindazt, amit most megtudok. Ő boldog, hogy 41 éves koromban hoztam világra” – nyilatkozta Salma.

Madonna

Madonna 36 éves volt, amikor megszületett első gyermeke, Lourdes. 41 évesen fogant meg kisfia, Rocco. Emellett a színésznő még négy gyermeket is adoptált Afrikából. “A gyermekeim előtt nagyon önző voltam, ám az anyaság teljesen megváltoztatta a viselkedésemet” – mondta Madonna.

Mariah Carey

Az énekesnő 41 évesen lett anyuka, várandóssága alatt azonban magas vérnyomás és terhességi diabétesz is kialakult nála. Szerencsére gyermekei teljesen egészségek, édesapjuktól, Nick Cannontól azonban Mariah már elvált.

Ezek is érdekelhetnek