2023 május 29 hétfő
KezdőlapEmberek10 jele annak, hogy a párod megcsal! Nagyon figyelj ezekre...

10 jele annak, hogy a párod megcsal! Nagyon figyelj ezekre…

-

Bármennyire is szeretjük a másikat, rengeteg munka működtetni egy párkapcsolatot. Egy idő után az a szenvedély, szerelem fakulni fog. Átrendeződnek a prioritások. Vannak, akik ilyenkor a könnyebbik utat választják és egy másik embernél keresik a boldogságot.

kep 2023 03 20 085806697
10 jele annak, hogy a párod megcsal! Nagyon figyelj ezekre...

Íme 10 jele annak, hogy a párunk hűtlen lehet hozzánk.

Nem tölt el velünk minőségi időt

Mások társaságában érzi jól magát. Tovább dolgozik, többet van a barátaival. Szívesebben van másokkal mint velünk. Az is gyanús, ha eddig mindig közösen mentetek a baráti találkozókra, de mostanában valamiért kihagy minket ebből.

Titkolózik

Féltve őrzi a telefonját, vagy bizonyos dolgokról tereli a témát. A telefon rejtegetése mindig is gyanús. Lefordítja, ha együtt vagyunk, viszi magával még a wc-re is. Ha ez eddig nem volt megszokott, akkor most valószínű, hogy azért csinálja, hogy még véletlenül se nézhessünk bele.

kep 2023 03 20 085822276
10 jele annak, hogy a párod megcsal! Nagyon figyelj ezekre...

Érdekli hol, mikor, mit csinálsz

Ha folyamatosan tudni akarja, hogy mit, mikor és hol csinálunk, akkor ez jele lehet annak, hogy próbál a szeretőjével találkozni és még csak véletlenül sem akar velünk összefutni közben.

Többet jár edzeni

Valakit le akar nyűgözni a testével. Imponálni akar másoknak. Nem feltétlenül nekünk. Pláne, ha ez nem volt megszokott tőle. Az is lehet, hogy a konditeremben van valaki, aki érdekli.

kep 2023 03 20 085848658
10 jele annak, hogy a párod megcsal! Nagyon figyelj ezekre...

Több készpénz van nála

A bankkártyás vásárlásoknak nyoma van, de a készpénzest könnyedén el lehet sumákolni. Titkos motelszoba, titkos ajándékok stb.

Kevesebb az intim együttlét

Ha már nem akar a párunk velünk ágyba bújni, az egyértelmű jele, hogy elhidegült a dolog, vagy esetleg másnál elégíti ki az ilyen jellegű igényeit.

kep 2023 03 20 085905476
10 jele annak, hogy a párod megcsal! Nagyon figyelj ezekre...

„Puncsol”

Alapvetően ez lehetne cuki dolog is, de érdemes megfigyelni, hogy mi van a háttérben. Lehet, hogy csak a saját bűntudatát próbálja így enyhíteni.

Hazugságok

Akit egyszer rajtakapunk, hogy hazudott, akkor az vélhetőleg újra meg fog ismétlődni. A bizalom ilyenkor már teljesen elszáll.

kep 2023 03 20 085924837
10 jele annak, hogy a párod megcsal! Nagyon figyelj ezekre...

Új ruhák

Ha új, menőbb ruhákat vásárol magának, akkor valószínűleg imponálni szeretne valakinek. A kérdés csupán az, hogy nekünk, vagy esetleg egy másik embernek.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

Ezek is érdekelhetnek