2022 december 2 péntek
KezdőlapEmberek10 legnagyobb nehézség a lányok mindennapjaiban. Ti is magatokra ismertek?

10 legnagyobb nehézség a lányok mindennapjaiban. Ti is magatokra ismertek?

-

Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy a nők élete tele van gonddal, bajjal, búval, bánattal, amit a férfiak egyáltalán nem értenek meg, hiszen nekik nem kell olyan problémákkal szembesülniük, mint a menstruáció, a szőrtelenítés, a sminkelés, vagy épp az evés. Vannak időszakaik, mikor rájuk jön a sportolhatnék és a nyári formára való készülés, de olyan sok finomság veszi őket körül, hogy ez az álom pár perc alatt semmivé válik. Nehézséget okoz számukra megtalálni a megfelelő rúzst, ruhát, hajviseletet… stb. Mai cikkünkben olyan képeket gyűjtöttünk össze, melyeket egy belga származású illusztrátor készített. A művész tökéletesen tudja, hogy ezeken a helyzeteken csak úgy lehet túllendülni, ha a nők humorosan fogják fel az életet. A képeket elnézve több olyan nő is akad majd, akik magukra fognak ismerni.

1, Nyáron nagyon nagyon nehéz nemet mondani a finom falatoknak, például a pizzának, hot-dognak, hamburgernek. Ezek a kaják a nyár ízei, amit vétek lenne kihagyni. Viszont, ha azok a lányok is ezt eszik, akik a nyári formájukon dolgoznak, akkor abból tuti biztos, hogy nem lesz semmi.

2, Nem értjük, hogy az élet miért volt annyira igazságtalan, hogy a férfiaknak hosszú, dús szempillákat adott a nőknek pedig, ritkát és kicsiket. A férfiak egyébként ezt kihasználva állandó jelleggel cukkolják partnerüket.

3, A nők mindig belesétálnak abba a csapdába, hogy a nyár közeledtével olyan fürdőruhát vesznek, ami inkább divatos, mint praktikus. Ezt pedig csak akkor látják be, mikor az első napozás alkalmával leégnek.

4, A legtöbb nő napi szinten rúzsozza magát, hogy szebbek és dögösebbek legyenek. Ilyenkor imádják a párjukat puszilgatni, akik tetőtől-talpig rúzsfoltosak lesznek. Ezt az erősebbik nem képviselői egyáltalán nem szeretik, sőt egyenesen utálják.

5, Van az a mondás, hogy “Reggel egyél úgy, mint egy király, délben, mint egy polgár, este pedig, mint egy koldus!” Viszont a lányok néha napján átesnek a ló túloldalára és ők fordítva esznek. Ez már csak azért sem jó, mert így sokkal több kiló plusz kerül rájuk, mint szeretnék. 

6, Minden nő legalább egyszer csinált olyat élete során, hogy a párjával karöltve elment egy kozmetikai boltba és a létező összes teszter terméket végigkente a kezén illetve a párja kezén, hogy el tudja dönteni, melyik rúzst válassza.

7, Amikor a lányoknak megjön a havijuk, akkor általában olyan a gyomruk, mint a fekete lyuk, ugyanis képesek mindent felfalni a lakásban. Leginkább édességet és csokit tömnek magukba, hogy a negatív hangulatukat kicsit feljebb tornásszák.

8, Néha napján rájuk jön az 5 perc és úgy gondolják életmódot váltanak és aktív testmozgásba kezdenek az egészséges étkezés mellett. Ilyenkor mindig a futás mellett teszik le voksukat, mert úgy gondolják azzal jól lehet zsírt égetni. Igen ez így van, de 5 perc után úgy elfáradnak, mintha lefutották volna a maratont.

9, A nők képesek lábon kihordani három szívninfarktust és két agyvérzést akkor, mikor hirtelen nem találják a telefonjukat a táskájukban. Miután az arcukból kifutott a vér és a lábuk alól kicsúszott a talaj hosszas keresgélés után mégis megtalálják a táska legmélyén.

10, Minden egyes nőnek van olyan melltartója, amit csak különleges alkalmakkor vesz fel, és amúgy a hétköznapok során a megnyúlt, 2-3 éves darabokat hordja, amin már kimoshatatlan kaja foltok is vannak.

Ti magatokra ismertetek?

Ezek is érdekelhetnek