2022 május 23 hétfő
KezdőlapEmberek10 népszerű karakter, akiket nyomós indok miatt írtak ki a sorozatokból.

10 népszerű karakter, akiket nyomós indok miatt írtak ki a sorozatokból.

-

Amikor nekiállunk egy TV sorozatnak hamar megszokjuk a szereplőket és nagyon elszomorodunk, mikor kiderül, hogy a készítők valamelyiket kiírják a sorozatból. A rajongók természetesen ilyenkor felháborodnak és petíciókat indítanak, hogy vissza tudják hozni a karaktereket, ám vannak olyan esetek, mikor ennek a sorozatkészítők nem tudnak eleget tenni. Előfordul, hogy amiatt nem tudják visszahozni a kiírt szereplőket, mert a való életben vagy elhunytak vagy összetűzésbe keveredett a törvénnyel vagy nem jöttek ki jól a kollégákkal. Ma elhoztunk nektek néhány népszerű szereplőt, akik nyomós okok miatt távoztak az ikonikus sorozatból.

Lawrence Kutner – Doktor House (Kal Penn)

Lawrence Kutner a 4 évadban tűnt fel a Doktor House című sorozatban, aki House csapatát erősítette ám az 5. évadban kiírták a sorozatból, mert Kal állást kapott a Fehér házban.

Howard anyja – Agymenők (Carol Ann Susi)

Igaz, hogy Howard anyját sosem láttuk a sorozatban, de hangja alapján mindenki be tudta azonosítani és ikonikus szereplővé vált már a sorozatban, ám amikor hirtelen elhunyt, mindeni nagyon szomorú lett. Carol Ann Susi azért lett kiírva a sorozatból mert hosszas küzdelem után 2014-ben a rák legyőzte a szervezetét.

Prue Halliwell – Bűbájos boszorkák (Shannen Doherty)

A bűbájos boszorkák egykori főszereplőjét a harmadik évad végén ki kellett írni a sorozatból, mert összetűzésbe keveredett több kollégájával köztük Alyssa Milano-val is. A készítőknek nem volt más esélye, mint kiírni őt a sorozatból, hogy gördülékenyen tudjanak haladni a munkálatok.

Charly Harper – Két pasi meg egy kicsi (Charlie Sheen)

Az ő karaktere miatt vált népszerűvé a Két pasi meg egy kicsi sorozat, ám több problémával küzdött, ami miatt többször is be kellett feküdni egy rehabilitációs intézménybe. A színész olyan szinten túlment minden határon, hogy összetűzésbe keveredett a sorozat készítőjével, Chuck Lorre-ral, melynek az lett a vége, hogy kiírták a karakterét. Helyét Ashton Kutcher vette át.

Matthew Crawley – Downton Abbey (Dan Stevens)

A harmadik évad volt Dan Stevens utolsó évada. A színész úgy döntött, hogy ő maga irattatja ki magát a sorozatból, mert már úgy gondolta, hogy karaktere teljesen ellaposodott, sőt a forgatások alkalmával is egyre fáradtabb lett. A helyzet javítása érdekében hozta meg azt a döntést, hogy ott hagyja a sorozatot.

Karen McCluskey – Született feleségek (Kathryn Joosten)

Igaz, ő nem a sorozatból lett kiírva, hanem annak befejezése után vesztette életét. Karen McCluskey a sorozat mind a nyolc évadában szerepelt. A sorozat rajongói nagyon szerették a karakterét, sőt Emmy-t is kapott érte. Karennél azonban rákot diagnosztizáltak és a sorozat befejezése utáni 20. napon elhunyt.

Peter Gregory – Szilícium-völgy (Christopher Evan Welch)

Christopher Evan Welchnek csupán öt epizódban szerepelt, de ez pont elég volt ahhoz, hogy a rajongók szomorúak legyenek halála miatt. Sajnos Christopher-rel együtt Peter is életét vesztette 2013. december 2-án. A színész szervezetét ugyanis teljesen legyengítette egy tüdőgyulladás, amiből már nem tudott felépülni.

Frank Underwood – Kártyavár (Kevin Spacey)

Frank Underwood életét Doug Stamper ontott ki, amit túladagolási balesetként állítottak be. A Netflix kénytelen volt kiírni a színész a sorozatból, mert akkoriban zaklatással vádolták őt a való életben.

Martin Riggs – Halálos fegyver 4. (Clayne Crawford)

Martin Riggs életét saját testvére ontotta ki ezzel pedig egyből ki is írták a sorozatból. A készítők azért rúgták ki őt, mert sokszor hisztizett és többször került összetűzésbe a munkatársaival, amit már nem bírtak elviselni. Helyét Seann William Scott foglalta el.

Richard Moser – Rex felügyelő (Tobias Moretti)

Amikor Rex hűséges társát Moser felügyelőt lelőtték a sorozat rajongói nagyon el voltak keseredve. Tobias Moretti-t igazából azért írták ki a sorozatból, mert egyszerűen elfáradt. A színész azt mondta, hogy ez már neki is sok volt, ezért döntött úgy ott hagyja a sorozatot.

Tudtatok ezekről?

Ezek is érdekelhetnek