2022 november 28 hétfő
KezdőlapEmberek10 őszinte illusztráció a lányok titkos tetteiről, amit soha nem mondanának el...

10 őszinte illusztráció a lányok titkos tetteiről, amit soha nem mondanának el senkinek

-

A mai világban gyakorlatilag már mindenki nyitott könyvnek számít az Instagram, a Facebook, a Snapchat, a Twitter és egyéb oldalaknak hála. Ám ennek ellenére még mindig vannak olyan dolgok, mind a nőknél, mind a férfiaknál, amiket nem tudunk, merthogy azokat a tevékenységeket a négy fal között csinálják. Mindegyik nemnek megvan a maga kis titka, amit senkinek sem árulna el a világ minden kincséért sem. Mi viszont azért vagyunk, hogy ezeket a kis titkokat leleplezzük. Tudjuk, hogy a férfiak szeretik kipróbálni a női kozmetikai termékeket és bizony ők is néha el tudnak érzékenyülni, de mint mondtuk ezt nem vallanák be senkinek sem. A mai cikkünket azért hoztuk létre, hogy bemutassuk nektek azokat a dolgokat, amiket a női nem csinál titkon a házban/lakásban. Most minden nő tegye a szívére a kezét és vallja be, hogy a lent említett tevékenységeket legalább egyszer elkövették életük során.

Minden lány életében legalább egyszer a melltartóját használta neszeszer gyanánt.

Szinte egy olyan lány sincs a földön, aki ne kísérletezett volna a hajával, és ne csináltatott volna olyan frizurát, amit a legelső percben megbánt, ahogy a tükörbe nézett.

Akik folyamatosan kivágott felsőben esznek, azoknak nem ismeretlen fogalom a dekoltázsból való kajálás. A gravitációnak köszönhetően mindig lefelé esik az étel, ergo az idomok között is lehet találni egy-két finom falatot.

Tuti minden lány vett már ki a szennyesből pólót, melltartó, nadrágot és szagmintát vett róla, hogy az adott napra jó lesz-e vagy sem.

Mindegyik kísérletezett már azzal, hogy saját maguknak vágják le a hajukat, amit egy nagy valószínűséggel egy Youtube-os tutorial videóban láttak. Többnyire ezek a próbálkozások nem szoktak sikerülni, főleg akkor nem, ha frufrut akarnak vágni.

Holt biztos, hogy mindegyik legalább egyszer eljátszadozott az esküvő gondolatával, mikor egy új és helyes pasit ismertek meg.

Egy hosszú átbulizott éjszaka után elfelejtik lemosni a sminket, és reggel úgy néznek ki, mint a boszorkák, amitől a párjuk vagy potenciális partnerük megijed

A nedves törlőkendőt mindenre tudják használni, a sminklemosástól kezdve, a tárgyak áttörölgetésén át, a macska szőrének eltávolításán keresztül a cipőfényezésig. Ez lehetne az egyik varázserejük is.

A srácokkal ellentétben olyankor is mosnak hajat, amikor nem fürdenek vagy zuhanyoznak. Általában kádba vagy csapba hajolnak, hogy megtisztítsák zsírtól csöpögő hajtincseiket.

Valami csoda folytán mindig a hátsójukba kerül néhány kósza hajszál, amiről halvány gőzük sincs, hogyan kerülhetett oda. Ilyenkor mennek általában a találgatások.

Hölgyeim ismerősek ezek a helyzetek? Valljatok színt.

Ezek is érdekelhetnek