2022 május 16 hétfő
KezdőlapEmberek10 perces hasi edzések, amik csodákat művelnek a derekaddal. Néhány nap alatt...

10 perces hasi edzések, amik csodákat művelnek a derekaddal. Néhány nap alatt már láthatod a változást

-

Belefáradtál abba, hogy minden alkalommal, amikor belenézel a tükörbe olyat látsz, ami egyáltalán nem tetszik? A ruha túl szoros a derekadon és kiadja a tökéletlen formáidat? Gyakran látod, hogy a hasad rálóg a nadrágra? Ha igen, akkor ki kell próbálnod ezeket a 10 perces hasi edzéseket. Ez az edzés négy gyakorlatot tartalmaz, amit tíz perc alatt kell elvégezni. Szeretnél többet tudni erről a 10 perces edzésről? Olvass tovább!

A chop gyakorlat. – felveszi a harcot a zsírral és feszesíti a hasat.

Ülj le, majd emeled fel a lábaidat, hogy egy kicsit be vannak hajlítva. Tedd össze a két kezed majd tedd a jobb oldaladra a combod mellé, ahogy fent a képen is látod. Ezután tedd át kinyújtott karokkal a bal oldalra, hogy ugyanebben a pózban legyél. Csináld legalább másfél percig.

Vedd igénybe a súlyzókat. – ez a gyakorlat fejleszti a vállakat, a kart és a hasat is.

Feküdj a földre, emeld fel a lábadat az ég felé. Fogj a kezedbe egy-egy 1kg-os súlyzót. Majd egy felülés szerűséget kell csinálnod úgy, hogy a súlyzókkal a lábfejed irányába nyújtózol. Ebből csinálj meg 20-at.

Orosz Twist. – segít a jó testtartás fenntartásában.

Ülj le a padlóra majd emeld fel a lábad, hogy a térded be van kicsit hajlítva. Emeld a kissé ökölbe szorított kezedet a mellkasod elé, majd jobbról balra mozgasd csak a törzsedet. Tartsd mindegyik irányba néhány másodpercig és végezz el belőle 20-at.

Rebecca Louise hasi edzése:

Rebecca Louise az egyik legjobb edző. Edzései szórakoztatóak, ám nagy kihívást jelentenek. Ez a lány annyira motivál, hogy biztos te is edzeni akarsz majd.

Cassey Ho hasi edzése:

Csak napi tíz perc Cassey zsírégető hasi edzéséből és hamar látni fogod az eredményt. Ő benne az a legjobb, hogy lelkesíti az embert. Edzései nem könnyűek, de hatásosak.

Fitness Blender hasi edzése:

A Fitness Blender az egész világon ismert csodálatos, hatékony és zsírfogyasztó edzéseiről. A gyakorlatok nagyszerűek, megmutatja hogyan legyen lapos hasad. Ez már önmagában elég ok arra, hogy nézd a videót.

Kelsey Lee hasi edzése:

Ez a 10 perces alsó hasi edzés szuper szórakoztató. Szeretik azokat az edzőket, akik nyugodtak egész edzés alatt. Képzett már modelleket, például Victoria’s Secret angyalokat, és az egyik leginspirálóbb edző a világon.

Jessica Smith hasi edzése:

Jessica Smith az egyik legelismertebb edző a fitness világban. Edzései nagyon egyszerűek, és nagyszerű eredményeket hoz, ha elég szorgalmasak vagyunk.

Keaira LaShae hasi edzése:

Szeretsz táncolni? Ha igen, Keaira LaShae a te edződ. Olyan lesz az edzés hangulata, mintha egy klubban lennél. Annak ellenére, hogy a legtöbb gyakorlat kardió, még mindig elég hatékony ahhoz, hogy segítsen a zsírégetésben és formázza a hasat.

Anna Renderer hasi edzése:

Anna könnyű mégis hatásos edzéseket tart. Csupán 10 percen keresztül kell végezni a gyakorlatokat. Ha napi szinten csinálják, akkor hamar meg lesz az eredménye.

Strand test hasi edzés:

A strand test edzés olyan, amit otthon vagy a szabadban is csinálhatsz! Ez az edzés hatékony, hiszen személyre szabott oktatód lesz a videó során. Fontos, hogy üres gyomorral kezdd el az edzést.

Ezek is érdekelhetnek