2022 augusztus 8 hétfő
KezdőlapHumor10 vicces, de igaz illusztráció, ami bemutatja az élet és a párkapcsolat...

10 vicces, de igaz illusztráció, ami bemutatja az élet és a párkapcsolat vicces oldalát

-

A művészek legnépszerűbb témái a szerelem a szenvedély, valamint az intimitás, amit különböző illusztrációk formájában mutatnak be. Egyesek akár a saját életüket is megrajzolhatják, melynek részei ezek az érzelmek. Igaz van, aki teljesen komolyan veszi ezeket és egészen mély érzésű műveket készít, és van, aki pedig megpróbálja humorral fűszerezni a helyzeteket. Mai cikkünk főszereplője egy dán származású művész, akit Julie-nak hívnak. Ez a tehetséges lány a legtöbb alkotásán barátjával van együtt, amin keresztül bemutatja hogyan is élnek ők a párkapcsolatukban. Természetesen ezeken kívül pár egyéni rajzot is elhoztunk, amiket mi nagyon viccesnek tartottunk.

Nincs is viccesebb annál, mint mikor elhúzod a párod előtt a mézesmadzagot, majd megvárod a megfelelő pillanatot, hogy lecsaphass rá. Az az arckifejezés minden pénz megér, nem igaz?

Bizonyára mindenki járt már úgy, hogy csak percei voltak a busz, vonat, metró…stb érkezéséig és amikor a legnagyobb szükség volt a lakáskulcsra, pont akkor nem volt meg. Mennyire idegesítő, mikor felforgatod az egész otthonod, közben pedig kiderül, hogy egész végig a kabátod zsebében lapult a kis piszok.

Gondolkoztál már azon, hogy miért lesz hideg a kezed egy bizonyos idő után úgy, hogy körülötted az emberek majd meggyulladnak, mert olyan meleg van?

Amikor már azt hitted, hogy a szerelmi életed nyugodtan eltemetheted, de egyszer csak befut egy hívás és rádöbbensz, hogy idege elővenni a bokorvágót, különben bajok lesznek a fizikai együttlét során.

Valahogy a nőknek érzékük van kihasználni bizonyos helyzeteket csak azért, hogy felhívják magukra a párjuk figyelmét. Ti is csináltatok már hasonlót?

A szülők előszeretettel mondják a gyermekeiknek azt, hogy a tőlük idősebb lányok nénik, a fiúk pedig bácsik. Viszont, amikor egy 16 éves lánynak azt mondják, hogy néni, az igazán ki tudja borítani őket. Hiszen ki akarna ennyi idősen néni lenni?

Ha a pároddal évek óta együtt vagytok és már nincs előttetek tabu, akkor nyugodt szívvel eregetsz büdi felhőket, úgy, hogy közben leszorítod őt, hogy ne tudjon elmenekülni. Ez talán az egyik legaljasabb dolog, amit a felek egymással tehetnek.

Uraim, ismerős, mikor már annyira tele vagytok kajával, hogy az utolsó szelet pizzát képtelenek vagytok megenni, és megkérdezitek a barátnőtöket, hogy megenné-e a maradékot, és konkrétan úgy csap le rá, mint gyöngytyúk a langyos takonyra?

Azért jó felnőttnek lenni, mert akkor már senki sem dirigál neked és azt teszed amit csak akarsz. Nem kell kikönyörögnöd a szüleidtől, hogy nasit vegyenek neked. Csináltatok már valaha olyat, hogy kárörvendő módon a gyerek szeme láttára a létező legtöbb chipset, ropit és csokit beleborítottátok a kosaratokba? Jó érzés nem igaz?

Talán a világ legidegesítőbb dolga az, mikor elmész egy gyorsétterembe, ahol drága pénzért veszel valamilyen menüt és odabökik neked, hogy a ketchupért, majonézért pluszba kell fizetni. Hát tényleg nem fér bele az a picike kis doboz az árba??

Ezek is érdekelhetnek