2023 június 9 péntek
KezdőlapEmberek100 éves házat vettek. Találtak egy rejtett szobát tele ijesztő dolgokkal...

100 éves házat vettek. Találtak egy rejtett szobát tele ijesztő dolgokkal…

-

A szerelmespár egy 1920-ban épült házat vásárolt. Takarítás közben félelmetes felfedezést tettek…

1920-ban építették a házat

Sokan vannak, akik szívesebben fektetnek be egy régi házba, mint egy újba. A régi házaknak megvan a maguk varázsa és történelme. Előfordul azonban, hogy egy régi ház vásárlása igazi kellemetlenséggé válik.

Ez a pár az 1920-as években vásárolt birtokot Walesben. A szerelmesek jól tudták, hogy azonnal el kell kezdeni a felújítást. Ez egyáltalán nem zavarta őket. Nagy lelkesedéssel kezdték el a munkát. De idővel a lelkesedés alábbhagyott. Mindez a TikTok „GeeBeeTV”-n megismert sötét leletek miatt.

kep 2022 11 25 112554385
100 éves házat vettek. Találtak egy rejtett szobát tele ijesztő dolgokkal...

Először egy régi bibliát találtak.

Ahogy a házaspár megkezdte a tetőtér lebontását, eljött az ideje a további sötét meglepetéseknek. A ház tulajdonosai találtak egy bőröndöt, benne pedig… egy Máriára emlékeztető égetett figurát, egy poros mackót és egy dobozt egy fekete műanyag zacskóban. A pár először azt hitte, hogy ez egy második Biblia. Kiderült azonban, hogy bent volt egy darab valamiféle anyag és egy fából készült kereszt. Lehetett volna ez még hátborzongatóbb?

@geebeetv Strange things have started happening in our new house #renovation #spooky #oldhousetiktok #spirit #negativeenergy #haunted #creepy #project ♬ House Of Memories – Kratos

A ház tulajdonosai nem álltak meg ezeknél a felfedezéseknél. Találtak egy falba rejtett fadobozt is. A dobozon walesi nyelvű írás volt. Az egyik netező elmagyarázta, mit jelentenek ezek a szavak.

@geebeetv We opened the box! #renovation #creepy #ohno #box #ouija #scary #mistake #oldhousetiktok ♬ Creepy Music Box – Terra Fantasy

A Peidiwch ryddham azt jelenti, hogy ne nyisd ki. Az oldalán lévő pentagram pedig komolyan ijesztő

A pár nem vette komolyan a figyelmeztetést. A kíváncsiság győzött. Mint kiderült, valaki egy nyakláncot, egy hajtincset, egy kulcsot és egy leégett ouija tábladarabot rejtett el a fadobozba. Végzett már valaki ördögűzést ebben a házban?

@geebeetv We found a second box! Hidden under the floorboards! #renovation #creepy #ohno #mirror #scary #oldhousetiktok #haunted #mistake ♬ Creepy Music Box – Terra Fantasy

A netezők szerint ezekkel a dolgokkal sokkal „óvatosabban” kellene bánni. Nem biztos, hogy szabad ilyen okkult dolgokkal „játszadozni”.

Ti mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek