2022 november 26 szombat
KezdőlapCeleb100 kiló, mégis büszkén viseli a falatnyi bikinit a magyar modell. A...

100 kiló, mégis büszkén viseli a falatnyi bikinit a magyar modell. A pasik odáig vannak érte.

-

Ha nem ismered Sirokai Diána nevét nemgond, elmondjuk kihez is van szerencséd. Ő egy 23 esztendős magyar származású hölgy, aki jelenleg Angliában él és modellként dolgozik. Amikor Diána tinilány volt, nagyon sokan csúfolták és kigúnyolták őt molett már-már duci testalkata miatt, ami nagyon bántotta a lelkét és az önbecsülését. A lelki bántalmazások miatt képtelen volt elfogadni saját testi adottságait. Rengetegszer próbált lefogyni, de mind hiába volt.

Egy bizonyos idő eltelte után sikerült megbarátkoznia és elfogadnia saját magát. 16 évesen felfedezte őt a modellvilág és úgy gondolták neki tökéletes alakja és gyönyörű arca van ahhoz, hogy plus size modellként dolgozzon náluk.

Senki se gondolja, hogy könnyű bekerülni a modellvilágba mert ott is bizonyos kritériumoknak kell megfelelni. Ha nem vagy se túl sovány se túl molett akkor nem kerülhetsz be, mert a testi adottságok nincsenek meg hozzá.

Miután DIána kiköltözött Angliába sorra érkeztek hozzá a jobbnál-jobb ajánlatok és most elképesztően sikeres a szakmájában. Instagram oldalát jelenleg majdnem 975 ezer ember követi nyomon és ez a szám napról napra emelkedik. Diána sosem hagyja cserben rajongóit, ugyanis mindig elhalmozza őket vagány, laza, vonzó, és persze bikinis képekkel is. Most azt gondolná az ember, hogy egy teltebb testalkatú hölgyön nem áll jól egy falatnyi bikini, ám Diána erre is rá tudott cáfolni.

Azt mondta, hogy őt már egyáltalán nem érdekli, hogy milyen véleménnyel vannak róla az emberek, ő bizony ilyen fürdőruhát fog hordani, mert tetszik neki és jól érzi magát bennük. A fiatal lánynak nagyon sok férfi rajongója is van, akiktől olyan kommenteket kap, mint a “tökéletes vagy”, “elképesztően szép vagy”, “nagyon jó alakod van” és társai.

Diána egyébként rengeteg hozzá hasonló testalkatú lányt inspirált és bátorított arra, hogy fogadják el önmagukat és szeressék meg a testüket. Ma úgy döntöttünk, hogy a népszerű plus size modell legjobb bikinis képeit elhozzuk nektek.

A 23 éves lány egyáltalán nem érzi rosszul magát ilyen falatnyi kis bikiniben.

Úgy érzi nincs mit rejtegetnie a világ elől, ha egyszer ő már elfogadta magát úgy, ahogy van.

Sokan azt gondolnák, hogy a férfiak a nádszál vékony alakú csajokra buknak, de ez nem minden pasira igaz. Vannak, akik a teltebb formákért vannak oda.

Többen is megjegyezték a képei alatt, hogy mennyire gyönyörű nő, de nemcsak arca, hanem alakja is.

Hatalmas önbizalmának köszönhetően egyre több és több lány dönt úgy, hogy elfogadják magukat és kilépnek a fényre igazi molett mivoltukban.

Neked mi a véleményed a magyar modellről?

Ezek is érdekelhetnek