2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapDivat11 divatcikk, ami egyáltalán nem állja meg a helyét a kifutón kívül

11 divatcikk, ami egyáltalán nem állja meg a helyét a kifutón kívül

-

A divat nap, mit nap változik s az újabbnál-újabb ruhadarabokat, kiegészítőket divatbemutató formájában próbálják a nagyközönségnek bemutatni. Igen ám, de előfordul, hogy azok a darabok, amik a kifutón ultra menőnek tűnnek, az egyáltalán nem kompatibilis a való élettel. Gondolj csak bele, hogyan tudnál a téli hidegben nyitott orrú csizmát viselni, vagy hogy lennél képes megvédeni értékeidet, ha beteszed őket egy áttetsző táskába. De hasonlóan rossz ötlet pizsamaszerű kosztümökben kilépni az utcára, mivel a legtöbb ember azt gondolhatja, a nagy kapkodásban elfelejtettél ruhát cserélni. Mostani posztunkban összegyűjtöttünk néhány divatcikket, melyek egyáltalán nem állják meg a helyüket a kifutón kívül, bármennyire is jól nézzenek ki.

1, Szaténból készült ruha

A selyemből, szaténból készült ruhadarabokat nagyon nehéz kordában tartani, ugyanis elegendő egy nem megfelelő szögben való ülés és máris ott egy hatalmas ránc rajta, ami teljesen elrontja az összképet. Arról nem beszélve, hogy hiba vasalod ki, ha összehajtogatod olyan, mintha adtál volna a sz…nak egy pofont. A másik, hogy ezek a ruhadarabok olyan részt is megmutatnak az alakodból, amit nem igazán szeretnél közszemlére tenni.

2, Biciklisnadrág

Nos akármennyire is nem tetszik az ilyen jellegű biciklis nadrágok csak és kizárólag a magas, vékony lányokon áll jól. Mindegy, hogy mennyire tartozott a divat szerves részébe, akkor sem előnyös mindenkinek. Például Kim Kardashian szó szerint borzalmasan néz ki benne. Ezzel a ruhadarabbal optikailag sokkal rövidebbnek tűnik a lába, mit amilyen valójában.

3, Téli overál

Annak idején nagy népszerűségnek örvendtek az ilyen jellegű overálok, amit még a népszerű Paris Hilton és Gwen Stefani is előszeretettel viselt. Tény, hogy a téli szezonban főleg a síparadicsomokban nagyon figyelemfelhívó darab, de a mindennapok során egyáltalán nem jó választás. Hátránya, hogy nem lehet külön mosni, még akkor sem, ha csak az alsó része piszkos. Ez jelentősen csökkenti élettartamát.

4, Világos velúr cipő

A világos velúrcipőkkel az a baj, hogy nagyon hamar összekoszolódnak, és azt a látszatot keltik, hogy már nagyon régi. Ha mindenképpen ragaszkodsz ehhez a darabhoz, akkor légy tisztában azzal, hogy sokkal gyakrabban kell tisztítani, mint sötétebb színű társaikat. Elég egy aprócska sötét folt és kész vége elrontotta az összképet. Sőt, az eső is sokkal jobban meglátszik rajta.

5, Áttetsző táska

Amennyire menőnek gondoltad, pont annyi borzalmas és rossz ötlet ilyen táskát viselni. Gondolj csak bele, se perc alatt felhívod a tolvajok figyelmét a nálad lévő értékekre. Jobb, ha egy táska nem mutatja meg azokat a tárgyakat, amire a mindennapok során óriási szükséged van. Ha van ilyen táskád jobb ha azonnal száműzöd.

6, Pizsamaszerű kosztüm

Ez a szokatlan trend hála isten csak ideig óráig volt divatos mára már viszont egyáltalán nem menő. Arról nem beszélve, hogy képes teljesen megváltoztatni az alakodat, s azt a látszatot kelted, mintha valóban pizsamában merészkedtél volna ki az utcára. Még ha a kifutón jól is néz ki hidd el a hétköznapok során nem érdemes ilyen ruhával elrontanod a megjelenésedet.

7, Hálóing ruha

Még egy pizsamaszerű ruhadarab, ami megint nem jó választás a mindennapok során. Ez az a ruha, amin gyakorlatilag minden meglátszik. A legapróbb foltoktól kezdve minden. Arról nem beszélve, hogy a nyári melegben úgy hozzátapad a testedhez, hogy nagyon zavaró és elviselhetetlen lesz.

8, Műanyag, átlátszó cipő

Ezek a típusú cipők minősülnek a lehető legrosszabb választásnak, aminek az az oka, hogy teljesen elzárja a levegő útját, és a lábbeli nem tud szellőzni. Arról nem beszélve, hogy nagyon könnyen begombásodhat az ember lába, mert tökéletes közeget biztosít a fertőző elváltozások terjedésének. Ha ez mind nem lenne elég, akkor fokoznánk azzal, hogy ez a cipő megmutatja a lábad minden egyes részét, így oda kell figyelni arra, hogy a lábad mindig ápolt és sima legyen.

9, Poncsó

Laza szabása miatt ezek a ruhadarabok tökéletesen el tudják rejteni az ember tökéletlenségeit, viszont teljesen amorffá teszi az alakod, ami még rosszabb, mintha a tökéletlenségeid látszanának ki. Arról nem is beszélve, hogy nem igen fognak megvédeni a hideg időjárástól, így gyakorlatilag egy nagyon praktikátlan darab.

10, Rövidnadrágos kosztüm

A térdig érő rövidnadrágos kosztümök optikailag rövidíthetik a lábak hosszát. Pontosan ebből kifolyólag alacsony embereknek egyáltalán nem ajánlott ilyet viselni. Sőt egyáltalán nem is passzol a blézerekhez, öltönyökhöz, így nem is értjük, hogyan terjedhetett el ez a stílus a köztudatban. Nyáron például meleg ez a szett télen pedig hideg, ezért abszolút haszontalan darab.

11, Nyitott orrú csizma

Egy stílusos, nyitott orrú csizma nagyon szép és elegáns… a kifutón, de nem a hétköznapok során. A való életben ezek a cipellők sok gondot és kényelmetlenséget okozhatnak. Például ezeket hideg és esős időben nem is lehet viselni. Nyáron viszont a hőség miatt elviselhetetlen a viselésük. Akkor kérdjük mi, ennek megint mi értelme van?

Ti mit gondoltok ezekről? Valamelyik volt nektek?

Ezek is érdekelhetnek