2022 december 8 csütörtök
KezdőlapÉrdekességek11 dolog, amely minden nő, férfiak iránti érdeklődését felkelti

11 dolog, amely minden nő, férfiak iránti érdeklődését felkelti

-

A nők férfiak iránti érdeklődését nem feltétlenül tükrözik a csajos magazinok és a Disney mesék által belénk ültetett elvárások. Az élet bizony nagyban felülírja ezeket az olykor hatalmas elvárásokat. Nézhet ki egy pasi istenien, ha a feje teljesen üres vagy éppen nem túl szexi külseje ellenére lehetnek olyan tulajdonságai, amelyekkel minden nőt levesz a lábáról. De vajon melyek ezek a belső vagy éppen külső értékek? A nők körében egy felmérés szerint 11 dolog van, ami nagyban közrejátszik abban, hogy egy férfi milyen első benyomást bennük.

Kerek formák

Nemcsak a férfiakat, hanem bizony a hölgyeket is vonzzák a szép és kerek formák. A legférfiasabb alakformáló sport a biciklizés, a gyorsgyaloglás, a súlyzózás és az úszás. Azonban túlzásba esni sem túl jó ötlet, mert a nők a túlságosan izmos férfiakat sem kedvelik.

Kellemes illat

A rendszeres, napi tisztálkodás természetesen alapvető dolog, ahogy az üde és friss illat is. Az is normális, hogy a férfiak is napi szinten parfümözik vagy kölnivel illatosítják magukat. Azonban kerülni kell a túl intenzív parfümöt vagy dezodort, inkább a könnyedebb illatokat érdemes választani. A nőket kifejezetten taszítják az erős mesterséges illatokat, a tartós, de szolid illatokhoz viszont vonzódnak.

Testtartás

Egy peckes tartású férfi minden nő számára magabiztosságot és határozottságot sugall.

Egészséges étkezés

A hölgyek számára jó példa és felnéznek azokra a férfiakra, akik az egészséges táplálkozást részesítik előnyben.

Divatos frizura

A nők 90%-ában nem keltenek vonzalmat a lófarkas férfiak. Egy jól vágott, rövid frizura sokkal jobb megjelenést ad az uraknak. Emellett pedig rendkívül fontos, hogy arcszőrzetük is mindig rendezett legyen.

Egészséges fogak

Szörnyen kiábrándító dolog a lyukas, szuvas, elszíneződött fogak, valamint a kellemetlen szájszag sem túl csábító. Egy hölggyel való randevú esetén kerülendőek az erős illatú ételeket, mint például a fokhagyma. A dohányzó férfiaknak pedig még nagyobb figyelmet kell fordítaniuk a fog-és szájápolásra.

Öltözködés

A férfiak jelentős részét ugyan egyáltalán nem érdekli az aktuális divat, a hölgyek számára azonban nagyon fontos, hogy fest mellettük partnerük. Jó tanács az urak számára, hogy mindig tartsanak egyszínű, tiszta, vasalt, minőségi alapdarabokat szekrényükben, ugyanis ezek soha nem mennek ki divatból.

Ápolt köröm

Szinte kivétel nélkül minden nőt kiborít a koszos, lenőtt vagy a körömrágástól sebes ujjak látványa. Egy levágott köröm vagy egy manikűr mindig jó benyomást kelt.

Magabiztosság

Az önbizalomtól duzzadó férfi köztudottan leveszi a nőket a lábukról. A férfi tekintete mindig sejtessen magabiztosságot és erőt. Az viszont egy nőnek sem jön be, ha egy férfi megjátssza magát.

Anyagi függetlenség

A nőknek biztonságra van szükségek. Ez természetesen nem milliós nagyságrendű pénztárcát vagy drága kocsikat jelent. A hölgyeknek tudniuk kell, hogy partnerük képes megteremteni az anyagi biztonságot, talpraesett és megvan a magához való esze.

Ezek is érdekelhetnek