2022 június 25 szombat
KezdőlapÉrdekességek11 egyszerű és remek ötlet hogy a hajad mindig egészséges és ragyogó...

11 egyszerű és remek ötlet hogy a hajad mindig egészséges és ragyogó legyen.

-

Minden nő a tökéletesen szép, sima, fényes és egészséges hajra vágyik. Ám ezért tenni is kell.Nem mindig jók a szokásos módszerek.Jó ha tisztában vagyunk azzal hogy mivel tesszük a legjobbat.

  1. Kevés ecettel keverjük ki a samponunk. Ezzel kenjük be hajunkat és kis időt hadjuk rajta. A hajad már az első használat után fényesebbé és ragyogóbbá válik.

2. Mosd meg a hajad nyers tojássárgájával. Bár furcsának tűnhet, ez a természetes termék jobban hidratálja a hajad, mint sok kereskedelmi szépségápolási termék, anélkül, hogy gyengítené.

3. Próbáld meg vissza venni a hajmosás számát. Ne mossa túl gyakran. Túl sok olajat távolít el a fejbőrtől, ami viszont kel a haj táplálásához.

4. Fonja a haját lazán, mielőtt aludni kezd. Ez reggel szép gyönyörű tengerparti hullámokat ad és ez segít hogy ne törjön meg és ezzel gyorsabban nő

5. Naponta masszírozzuk a fejbőrt egy fa-sörtéjű kefével ezzel ösztönözzük a haj növekedését.

6. Ne szárítsa gyakran a haját. Hagyjad, hogy magától száradjon meg, védje a haját a hőtől.

 7. Kerülje a hajvasaló használatát. Ezeknek az eszközöknek a magas hőmérséklete gyengíti a hajszálakat.

 

8. Az argánolaj sok jótékony hatást gyakorol a hajára. Használd a töredezett végekhez és a száraz fejbőrhöz.

9. A színezékek kemény vegyi anyagokat tartalmaznak, például az ammóniát, ami jelentős mennyiségű károsodást okoz a hajban.

10 Szedjen haj és köröm vitamint. Ez a vitamin elősegíti a körmök és a haj növekedését, és megkönnyíti a bőr regenerálódását.


11. Pihenjen! A stressz mindenre káros hatással van.

Ezek is érdekelhetnek