2022 december 2 péntek
KezdőlapCeleb11 híres sztárpár, akiket a nagy korkülönbség sem akadályozhat meg abban, hogy...

11 híres sztárpár, akiket a nagy korkülönbség sem akadályozhat meg abban, hogy boldogok legyenek

-

A romantikus kapcsolatok kialakulását gyakran az életkor szabályozza, ami azért rossz, mert a kor csak egy szám és nem ettől kellene függővé tenni, hogy együtt lehet-e két ember. A legtöbb sztárt a korkülönbség egyáltalán nem befolyásolja, mert ugyanúgy összejönnek, sőt összekötik életüket a 10-20 vagy akár 30 évvel idősebb/fiatalabb partnereikkel. Ez a különbség a kapcsolat minőségét nem tudja rontani, ugyanis statisztikai adatok alapján ezek igenis pozitívan tudják befolyásolni két ember viszonyát. A mai cikkünkben olyan híre párokat hoztunk el, akiket a nagy korkülönbség sem akadályozhat abban, hogy boldog életet éljenek egymás mellett.

1, Aaron Taylor-Johnson és Sam Taylor-Johnson

Korkülönbség: 23 év

Házasságkötés: 2012

Aaron 18 éves volt, mikor beleszeretett a 42 éves filmrendezőbe Sam-Taylor Wood-ba. 2008-ban együtt dolgoztak a “John Lennon – A fiatal évek” című filmen és ekkor bontakozott ki náluk a szerelem. 2012-ben a pár olyan szintre került, hogy végül összekötötté az életüket.

Két lányuk született az egyik Wylda Rae 2010-ben a másik Romy Hero, aki 2012-ben látta meg a napvilágot. Aaron ezen kívül remek mostohaapja Sam korábbi házasságából született gyermekeinek.

2, Richard Gere és Alejandra Silva

Korkülönbség: 34 év

Házasságkötés: 2018

Gere és Silva is házas ember volt, mikor 2014-ben megismerkedtek egymással. Kapcsolatuk csak akkor kezdődött meg mikor mindkettejüknél kimondták a válást. 2018-ban a pár úgy döntött, hogy hivatalosan is összeköti az életét 2019-ben pedig már meg is született első fiúk, Alexander. Ugyanebben az évben bejelentették, hogy a második gyermeküket várják.

3, Alec Baldwin és Hilaria Thomas

Korkülönbség: 26 év

Házasságkötés: 2012

Alec Baldwin 2011-ben hódította meg a gyönyörű jógaoktató Hilaria Thomas szívét. Nem telt el egy év és a pár összekötötte életét valamint hozzáfogtak a családalapításhoz. A házaspárnak 4 gyermeke született, viszont nem akarnak itt leállni. A pár határozottan gondolkodik az ötödik gyermeken, annak ellenére is, hogy eddig két vetélésen esett át a feleség.

4, Dennis Quaid és Laura Savoie

Korkülönbség: 39 év

Párkapcsolat: 2018

Dennis Quaid megütötte a főnyereményt új barátnőjével. Laura meglepően gyönyörű, de senkit se tévesszen meg a csinos pofija, ugyanis rendkívül okos nő. Filozófiai doktori fokozatot szerzett az egyetemen. A pár 2018-ban találkozott egymással és Dennis olyan gyorsan beleszeretett, hogy néhány hónapon belül randira hívta a lányt.

5, Blake Lively és Ryan Reynolds

Korkülönbség: 11 év

Házasságkötés: 2012

Ryan Reynolds és Blake Lively együtt dolgoztak egymással, mikor egymásba szerettek. 2010-ben a “Zöld Lámpás” film forgatása során találkoztak és nemsokkal később elkezdtek egymással randizni. 2012-ben összeházasodtak és 3 közös gyermekük született egy kisfiú és két kislány.

6, Katharine McPhee és David Foster

Korkülönbség: 34 év

Házasságkötés: 2019

Katharine McPhee 2006-ban esett bele David Fosterbe az American Idol verseny során. David 2015-ben vált el feleségétől és 2017-ben már McPheevel alkotott egy párt. A nagy korkülönbség ellenére Katharine magabiztosnak érzi magát a kapcsolatban, amit megkönnyített az, hogy David gyermekei elfogadták őt. A pár 2019-ben kötötte össze életét Londonban.

7, Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger

Korkülönbség: 10 év

Házasságkötés: 2019

Igazi sokként érte a világot, mikor kiderült, hogy Chris Pratt 9 év házasság után elválik feleségétől Anna Faristól. Később megismerkedett Arnold Schwarzenegger lányával, Katherine-nel és 2019-ben össze is kötötték életüket.

8, George Clooney és Amal Clooney

Korkülönbség: 17 év

Házasságkötés: 2014

Az ügyvédként tevékenykedő Amal megtette azt, ami a legtöbb nőnek lehetetlen volt, vagyis meghódította George Clooney szívét. A híres színész nem igazán preferálta a házasságkötést, mivel a 90-es években első házassága kudarcot vallott. Amalnak sikerült jobb belátásra térítenie a színészt, akivel végül 2014-ben összeházasodtak. 2017-ben megszületett első közös ikerpárjuk Ella és Alexander.

9, Priyanka Chopra és Nick Jonas

Korkülönbség: 10 év

Házasságkötés: 2018

Nick Jonas számára Priyanka Chopra az álom nő. 2016 végén bekövette a színésznőt Twitteren, de egészen a 2017-es Oscar-díj partiig kellett várnia a személyes találkozóra. Nick és Priyanka annyira egymásra hangolódtak, hogy a májusi MET gálára egy párként érkeztek. Az énekes álma 2018-ban beteljesedett ugyanis feleségül vehette szerelmét.

10, Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham

Korkülönbség: 20 év

Párkapcsolat: 2010

Egyeseknek meglepő lehet, hogy Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham már 10 éve alkotnak egy párt. Ez azért van, mert nem engedik be az embereket a magánéletükbe. A párnak egyébként 2017-ben megszületett az első fia, de még mindig nem gondolták, hogy össze kellene kötniük az életüket. 2016-ban ugyan Statham megkérte szerelme kezét, de úgy tűnik az esküvő még várat magára.

11, Bruce Willis és Emma Heming

Korkülönbség: 23 év

Házasságkötés: 2009

Bruce Willis a Demi Moore-ral válása óta nem teregeti ki magánéletét a nyilvánosságnak. A “Die Hard” filmek sztárja a “Vadidegen” című film forgatása alatt találkozott második feleségével és első látásra beleszeretett. Néhány évig tartó randizgatás után összeházasodtak és 2 lányuk is született.

Te mit gondolsz a nagy korkülönbségű házasságokról?

Ezek is érdekelhetnek