2022 november 28 hétfő
KezdőlapCeleb11 híresség, aki rendkívül bunkón viselkedett a rajongóival

11 híresség, aki rendkívül bunkón viselkedett a rajongóival

-

A sztárok élete nem könnyű. Fotósok kereszttüzében élnek az év minden napján. Egyszer merészkedjenek ki otthonról valami lezserebb cuccban és máris a bulvárlapok címlapján található, valami kamu, sértő címmel. Aztán ott vannak a rajongók is. Bálványozzák az adott celebet. A hírességek azonban nem mindig felelnek meg az a róluk alkotott képnek, illetve nekik is lehet rossz napjuk.

Egyesek megosztottak pár negatív szituációt egy-egy celebbel kapcsolatban.

Christina Aguilera
“Egy ismert kalandparkban dolgoztam. Egyik nap megjelent Christina. Egy igazi hisztigép. Kb. 20 ember kísérte folyamatosan. Kerülte a tömeget. A csapata járta az üzleteket, éttermeket és rengeteg cuccot vittek a sztárnak úgy, hogy majd később kifizetik. Volt példa rá, hogy erre nem került sor. Ráadásul az énekesnő folyamatosan kiabált, ha valami nem úgy történt, ahogy ő akarta…”

Michael Bublé
“Egy parkolóban forgattak videóklipet. Mikor végeztek én is odamentem és elővettem a telefonomat, hogy csináljak róla egy fotót. A sztárt egy színésznő várta. Megálltak előttünk és csak annyit mondott, hogy “nézd ezt a sok barmot”. Nem hittem a fülemnek. Pár rajongónak összetörte a szívét….”

David Spade
“Legjobb barátja, Adam Sandler hívta fel a figyelmünket arra, hogy ne nagyon akarjunk Daviddel beszélgetni, mert egy igazi bunkó. Hát láttuk, ahogy az étteremben viselkedett…tényleg az.”

Jennifer Lopez
“Mindenért hisztizik. Képes egy ásványvíz miatt üvölteni az asszisztenseivel. Soha, egy fillér borravalót nem hagy az étteremben, pedig rendszeresen idejár és mi szolgáljuk ki…”

Liv Tyler
“Egy múzeum előtt álltunk. Hatalmas sor volt. Órákat kellett várni arra, hogy az ember bejusson. Egyszer csak megjelent a színésznő és beállt a sor elejére. Annyit mondott a biztonsági őrnek, hogy “én vagyok a következő”. A biztonsági őr nem engedte be, amitől a kisasszony rendkívül mérges lett. Elkezdett vele üvölteni, hogy “Mit képzelsz? Nem tudod ki vagyok én?” Meg ilyeneket…Aztán elviharzott.”

Zachary Quinto és Lea Michele
“Zachary szinten mindig csak kiabálva tud beszélni a statisztákkal. Lea pedig még a cipőjüket is hozzávágja…”

Oprah Winfrey
“Vitorlázni tanítottam egy csapat embert. Ő is köztük volt. Egyszerűen rám sem nézett. Még ha kérdeztem is tőle valamit, akkor is elfordult, mintha nem léteznék… Nem értettem, de tuti direkt csinálta.”

James Corden
“Főztem neki párszor kávét. Folyton szidott minket. Egy alkalommal még egy italt is hozzánk vágott. Igazi bunkó…”

Drew Scott és Jonathan Scott
“Ha valami nem tetszik nekik, akkor folyton azzal jönnek, hogy “tudjátok, hogy mi kik vagyunk?” Állandóan ezzel jönnek, és így próbálnak mindent elérni.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek