2023 március 27 hétfő
KezdőlapEmberek11 illusztráció, mely minden párkapcsolatban élő embernek ismerős lehet

11 illusztráció, mely minden párkapcsolatban élő embernek ismerős lehet

-

Sajnálatos módon nem minden embernek sikerül rátalálni az igaz szerelemre annak ellenére, hogy folyamatosan próbálkoznak vele. Van, aki szerencsés és első látásra megtalálja élete párját, akivel hátralévő éveit boldogságban leéli, ám belőlük nagyon kevesen vannak. Ha van olyan személy, aki minden porcikáddal szeretsz és imádsz, aki mellett tudod, hogy biztonságban vagy és bármitől megvéd, kölcsönösen tisztelitek egymást, akkor tudod mit jelent a boldogság. Luong Thuy tehetséges illusztrátorra is rátalált a szerelem, ennek hatására pedig elképesztően jó és kreatív képeket készít, melynek főszereplője ő és párja.

Luong a szerelmet egyszerűnek, viccesnek és érzésekkel telinek ábrázolta. Mai cikkünkben úgy döntöttünk, hogy munkáiból mazsolázgatunk és elhozzuk nektek a legjobbakat.

1, Amikor el szeretnél menni a barátnőiddel bulizni, de a pasid minden egyes szettre azt mondja, hogy nem jó, mert veszélyeztetve érzi magát. Ha tehetné azt szeretné, hogy mackóba és egy otthoni pólóba menj, így tuti biztos, hogy rád sem néznek.

01 4

2, A nőknek vannak olyan napjaik, mikor nagyon, de nagyon hiányzik nekik a párjuk, és ilyenkor hajlamosak depresszióba esni. Úgy csinálnak, mintha világ vége lenne, és soha többet nem látnák életük szerelmét.

03 4
11 illusztráció, mely minden párkapcsolatban élő embernek ismerős lehet

3, Persze a férfi mindig szeretne szerelme kedvére tenni ezért elmegy hozzá, hogy megvigasztalja és tudja nincs egyedül ezen világon, mert ő mindig ott lesz mellette, ha nem is mindig fizikálisan de lelkileg tuti!

02 4

4, A boldog párok húzzák, cukkolják és megviccelik egymást, ebben rejlik kapcsolatuk titka. Vannak olyan percek, mikor a semmiből feltűnnek, és kihasználják azokat a helyzeteket, mikor szerelmük védtelen.

04 2

5, Amikor nem lehettek együtt, de nem tudsz nélküle elaludni, ezért videochaten keresztül beszélgettek addig, míg el nem nyom az álom. Rendszerint ez nem tart 10 percnél tovább.

05 2

6, Vannak alkalmak, mikor kihasználják, hogy a másik elalszik és vicces fotókat készítenek róluk például, mikor folyik a nyáluk, tátva van a szájuk és a többi.

06 2
11 illusztráció, mely minden párkapcsolatban élő embernek ismerős lehet

7, Előfordul, hogy a nők indokolatlanul vagy hirtelen kapják fel a vizet és ilyenkor úgy viselkednek, mint a házi sárkányok. Csak párjuk ölelése tudja enyhíteni a bosszúságukat, mert a szeretet ereje mindent képes legyőzni.

07 2

8, A kapcsolat kezdeti fázisában mindkettőtökben annyira túláradnak az érzelmek, ami a rózsaszín ködnek is köszönhető, hogy mindent ölelkezve akartok csinálni. Például a fogmosást, mosogatást, ivást, sőt a telefonnyomkodást is.

08 2

9, „A szeretet türelmes, jóságos; a szeretet nem irigykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel. Nem viselkedik bántóan, nem keresi a maga hasznát…”

09 2

10, Amikor kilátástalanok a helyzetek, mikor már elveszítenéd a dolgok feletti irányításod, akkor jön ő, hogy megmentsen és kihúzzon a rosszból.

10 3

11, Ha valaki igazán szereti a másikat, nincs szüksége más nőkre/férfiakra és azok nézegetésére, mert az ő kis vágyait szerelme elégíti ki, mind testileg, mind lelkileg. Melyik nő ne olvadna el, ha a párja ilyet mondana neki?

12 2

Ti milyen kapcsolatba vagytok a párotokkal és mióta vagytok együtt?

Ezek is érdekelhetnek