KezdőlapÉrdekességek12 eset, amikor lecserélték a színészt és ez a rajongóknak egyáltalán nem...

12 eset, amikor lecserélték a színészt és ez a rajongóknak egyáltalán nem tetszett

-

Hollywood-nak mániája, hogy ha egy film jól sikerül, akkor abból azonnal kell csinálni egy folytatást. Egyértelműen érződik a filmiparban, hogy egyre kevesebb a jó ötlet. Vagy, ha van is valami, akkor sok esetben “elpocsékolják”. Egyes történetek megérdemelnék, hogy egy kicsit több figyelmet kapjon a stúdióktól. Nyilván pénz terén. Rengeteg régi sikerfilmet kapnak elő, hogy újraforgassák. Új színészek, komolyabb technológia, jobb színészek. Azonban ezek legtöbbször nem érnek fel a régi filmek sikeréhez. A folytatásoknál is sok esetben elcsúszik a dolog valahol. Egyes karaktereket megszoktunk az adott szerepben és nem mindig nyeri el a nézők tetszését, amikor azt lecserélik. A cserének számtalan oka lehet. Előfordul haláleset, nézeteltérés a színész és a stúdió között, de van olyan is, amikor a producereknek nem tetszik az adott színész játéka. Olyan is akadt, hogy a színész unt bele a szerepbe.

Hoztunk nektek pár filmet, melyekben lecserélték a főszereplőt, és ez nem tetszett a nézőknek.

A múmia: A sárkánycsászár sírja
Maria Bello: Rachel Weisz helyett Evelyn O’Connell

Reszkessetek betörők
Kevin McCallister: Macaluay Culin helyett Mike Weinberg. Nyilván a film negyedik részére kedvenc Kevinünk már felnőtt, így nem játszhatta el többé a legendás szerepet.

Terminator Genisys
Sarah Connor: Emilia Clarke váltotta Linda Hamiltont. A váltással még Emilia rajongói sem voltak megelégedve. Nem passzolt rá a szerep.

Asterix az Olimpián
Asterix: Christian Clavier helyett Clovis Cornillac

Szulejmán
Hürrem: Meryem Uzerli helyett Vahide Perçin

Elfújta a szél
Scarlett O’Hara: Vivien Leigh helyett Joanne Wally-Kilmer

Transformers 3
Megan Fox helyett Rosie Huntington-Whiteley lett. Itt nem csak a csere, hanem úgy egyébként minden el lett baltázva. Ettől függetlenül a két színésznő közül egyik sem a szakma csúcsa.

Macskanő
A macskanő jelmezét Halle Berry vette át Michelle Pfeiffer helyett. A sötétbőrű színésznőt arany málna-díjjal jutalmazták a borzalmas alakításáért.

Trónok harca
Az éjkirály szerepe Richard Brake helyett Vladimir Furdik-hez került.

Robotzsaru 3
Alex Murphy szerepét Robert John Burke kapta Peter Weller után.

Batman vs. Superman: Az igazság hajnala
Lex Luthort már többen is eljátszották. Gene Hackman és Kevin Spacey is. Egyértelműen Jesse Eisenberg volt a leggyengébb.

Harry Potter és az Azkabani fogoly
A Dumbledore-t alakító színész meghalt (Richard Harris), így Michael Gambon váltotta.

Legendás állatok és megfigyelésük
Johnny Depp-re rájár a rúd. Leváltották őt Mads Mikkelsen-re. A rajongóknak nem tetszik a csere, de inkább azért mert a stúdió nem épp szépen búcsúzott el a problémás színésztől. A premier valamikor jövőre lesz.


Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben.

Ezeket is olvasd el

A 40 éves négy gyermekes anya válás után teljesen megváltoztatta a...

Az emberek általában valamilyen meghatározó esemény után döntenek úgy, hogy tetoválást varratnak magukra. Ilyen például egy szeretett családtag, rokon, barát, társ, négylábú elvesztése, aki...