2022 november 28 hétfő
KezdőlapCeleb12 híres pár, akik bebizonyítják, van remény az örök szerelemre.

12 híres pár, akik bebizonyítják, van remény az örök szerelemre.

-

A hírességek kapcsolatai gyakran nem tartanak olyan hosszú ideig. Erre rácáfol Lisa Kudrow és Michelle Stern, ugyanis ők már több mint két évtizede egy párt alkotnak. Összegyűjtöttünk pár híres embert, akik bebizonyították, igenis van értelme küzdenünk, van örök szerelem.

1., Oprah Winfrey és Stedman Graham

Ők már lassan 35 éve alkotnak egy párt. Amikor eljegyezték egymást, eldöntötték, hogy sose válnak el útjaik.


2., Kurt Russell és Goldie Hawn

Már több mint 35 éve van együtt Hollywood legikonikusabb párja. Az elején nem akartak összeházasodni, de most már örülnek, hogy így döntöttek.


3., Will Smith és Jada Pinkett Smith

23 éve alkotnak egy párt. Elmondták, hogy rengeteget kell küzdeni egy jó házasságért. Kapcsolatukban rengeteg hullámvölgy volt, de a szeretet mindig megmaradt.


4., David és Victoria Beckham

Az álompár most ünnepelte 22. házassági évfordulóját. Amikor összeházasodtak, már mindketten híresek voltak a saját területükön. Mára már négy csodás gyermekük van.

5., Matt Damon és Luciana Barroso

Ők 18 éve alkotnak egy párt. Miamiban találkoztak egy éjszakai bárban, azóta töretlen a szerelmük. Négy gyermek szülei.


6., Lisa Kudrow és Michelle Stern

Gyerekkorukban találkoztak először egy barátjukon keresztül. 6 év eltelt az első találkozástól, amire újra egy helyre sodorta őket az élet. Ekkor érezték, hogy megtalálták az igazit egymás személyében. Ma már 26 éve vannak együtt.

7., Penelope Cruz és Javier Bardem

A spanyol színészek már 14 éve házasok. Életüket próbálják titkosabban élni mint a legtöbb híres pár. Úgy gondolják, ez az egyik legnagyobb oka annak, hogy ilyen jól megvannak.


8., Pink és Carey Hart

Pink egy interjúban elmesélte, hogy nem is hozhatott volna ennél jobb döntést. Nagyon szeret a férjével lenni, kiegészítik egymást. Két gyermekük van már és most ünnepelték 15. évfordulójukat.


9., Samuel L. Jackson és LaTanya Richardson

A csodás pár 50 évvel ezelőtt találkozott először. Azóta is minden rendben van a házasságukkal, tudják, hogy ezért minden nap tenni kell. Tőlük biztosan sokat tanulhatnánk!


10., Enrique Iglesias és Anna Kournikova

Ha minden igaz az eljegyzésük meglehetősen kusza volt. Egy éjszakai bárban történt az eljegyzés, itt persze lencsevégre is kerültek. Másnap zengett a sajtó tőlük, már akkoriban is híresek voltak. Egy ideig tagadták az eljegyzést, de aztán elcsendesültek az események. Házasságot is kötöttek. már 20 éve alkotnak egy párt.


11., Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick

4 év randizás után házasodtak össze. Az esküvőn a vendégek azt hitték egy sima partin vannak, meglepődtek, amikor kiderült házasságkötés lesz. A legfurább az volt, hogy Parker fekete ruhát viselt. Ma már 29 éve vannak együtt.


12., Chuck Norris és Jean O’Kelly


Két év randevúzás után házasodtak össze, ma már 24 éve vannak együtt. Két gyermekük született.

Ezek is érdekelhetnek