2022 május 21 szombat
KezdőlapCeleb12 híres rocksztár, akinek a gyereke szintén örökölte a tehetséget.

12 híres rocksztár, akinek a gyereke szintén örökölte a tehetséget.

-

A hírességek gyerekei általában nagy népszerűségre tesznek szert, így könnyen találnak munkát a filmiparban, divatszakmában, együttesekben. A zenészek, rocksztárok általában tovább örökítik a tehetséget. Továbbá vannak olyan gyerekek, akik apjuk, anyjuk nyomdokaiba lépnek, és megkezdik saját karrierjüket. Vannak olyanok, akik együttest alakítanak, azért hogy tisztelegjenek édesapjuk emléke előtt. Íme 12 híres rocksztár gyereke, aki a tehetségét a felmenőinek köszönheti!

1.Gregg, Michael, Devon, Layla Brooklyn és Illés Blue Allman

Gregg Allman karrierjét, a testvérével Duane-al kezdte, és a gyerekeivel folytatta tovább. A zenésznek 5 gyermeke született, több házasságból. A legidősebb fia vezette a Michael Allman Brandot. Devon Allman a Honeytribe énekesnője. Layla Brooklyn Allman a Picture Me Broken főénekese.

2.Sophie Simmons, Gene Simmons lánya

Sophie 11 éves korában részt vett a Gene Simmons Family Jewels című valóság show-ban. Sophie 20 éves korában, részt vett az X Factor-ban, 22 éves volt amikor modell lett, 23 éves korában pedig énekesnőként folytatta tovább a karrierjét. Sophie már 27 éves, rengeteg lemezt adott ki,és rész vett több plus size fotózáson is.

3.Calico Cooper – Alice Cooper lánya

Alice 1964-ben alapította meg társaival Earwings néven első zenekarát,később feloszlott a zenekar és szólóban folyatta tovább karrierjét.Koncertjeiken állandó kellék volt a kényszerzubbony, az óriáskígyó és a különböző kínzóeszközök, ezért shock-rocknak hívják ezt a műfajt. Alice lemezeiből több mint 50 millió darab kelt el világban.

4.Billie Joe, Joe és Jakob Armstrong

Billie Joe Armstrong amerikai énekes, gitáros, a Green Day punk rock zenekar frontembere. Joe Armstrong angol színész, jelentős szerepei voltak a Robin Hood három sorozatában, a IV. Henrik I. részében.

5.David Bowie és Duncan Jones

Duncan Jones brit rendező, forgatókönyvíró és producer, David Bowie első házasságából született gyermeke. A Duncan a zene helyett azonban, a film szakmát választotta. Számos filmet írt és rendezett, köztük a Hold című filmet, ami BAFTA-díjat nyert.

6.Jack és Malcolm Bruce

Jack Bruce énekes-dalszerző, zenész és zeneszerző, a Cream együttes tagja volt. A fia, Bruce, Zeneművészeti Iskolában tanult, későbbiekben olyan híres emberekkel turnézott együtt mint: Clapton, Bill Ward, Ozzy Osbourne, Joe Satriani, Mick Taylor és Leslie West.

7.Phil, Todd, Dane és Tyla Campbell

Lemmy Kilmister halála után, Phil Campbell három fiával zenélt együtt. A zenekarban Todd gitározott és szájharmonikázott a Dane dobolt, és Tyla basszusgitározott. Az együttes énekese Neil Starr volt.

8.Frances Bean Cobain, Courtney Love és Kurt Cobain

Frances Bean Cobain amerikai képzőművész, modell és zenész. A művésznő két éves volt, amikor édesapja, a Nirvana frontembere, Kurt Cobain életét vesztette. Édesanyja és nagynénje nevelte fel őt, nem volt könnyű számára. Képzőművészeti iskolába járt, később modellkedett majd 2018-ban elkezdte megosztani sajt dalait a közösségi médiában.

9.Simon, Joely, Lily, Nic és Phil Collins

Phil Collins gyermekei mind a zenei életben, és színésznőként is nagy népszerűségre tettek szert. A legidősebb fia, Simon, a Pro of Rock együttes dobosa volt. Joely több kanadai filmben és televíziós műsorban is szerepelt karrierje során. Lily számos filmben kapott szerepet, még a legjobb színésznő díjra is jelölték. Lily szerepelt: A szív bajnokai, Ahol a szivárvány véget ér, című népszerű filmekben. Nic az apjával együtt zenész, dobos az együttesében..

10.Aimee Osbourne – Ozzy Osbourne lánya

Aimee Osbourne angol-amerikai színésznő és zenész. Ozzy és Sharon Osbourne legidősebb lánya. Testvérei Jack és Kelly hírnevet szerzett a The Osbourne valóság sorozatból, ő viszont nem volt hajlandó szerepelni benne, mert félt hogy ha szerepel az befolyásolja a zenei karrierjét. Aimee 2010-ben kezdte el kiadni felvételeit, ARO-néven. Továbbá Raining Gold című videoklipje mindössze két hónap alatt 2 millió megtekintést kapott.

11.Daniel és Dave Davies

Dave Davies angol gitáros, énekes és dalszerző, aki a The Kinks rockegyüttes révén vált ismertté, ahol bátyjával zenélt együtt. Fia Daniel, kiváló gitáros, a Karma To Burn stoner rock együttesnek volt a tagja. Daniel, a Vámpírok című filmben is közreműködött, gitárjával. Több filmhez szerzett zenét, Sebastian Robertson zeneszerzővel dolgozott együtt.

12.Rick Dufay és Minka Kelly

Minka Kelly híres színésznő, aki szerepet játszott a Friday Night Lights, Charlie’s Angels és Almost Human című sorozatokban.

Ezek is érdekelhetnek