2022 május 20 péntek
KezdőlapCeleb12 híres sztár gyerek, akiket a filmvászon nevelt fel!

12 híres sztár gyerek, akiket a filmvászon nevelt fel!

-

Fiatalon bekerülni egy tv-showba, vagy sorozatba esetleg híres filmbe, nem olyan könnyű feladat. Sok gyerek színész ezért sokkal érettebb lett, mint korabeli társaik. Összeválogattunk néhány sztárgyereket, akik olyan gyorsan felnőttek, hogy valójában fel sem tűnt nekünk, mennyi idő telt is el.

Bella Thorne

Bella először 2003-ban, 6 évesen jelent meg a Túl közeli rokon című filmben. De az első nagy szerepe az “Édes, drága titkaink” második évadában volt. 10 év elteltével lenyűgöző formában van.

Dakota Fanning

Ez a 7 éves lány ellopta a szívünket, amikor Lucy Dowson szerepét játszotta a Nevem Sam című filmben. Számos komoly díj megnyerése után most nem csak a nagy képernyőn, hanem a divatlapok és a Divat hét megnyitó ünnepségén is látható.

Freddie Highmore

Gyermekként, ez a pimasz fiú olyan hatalmas csillagokkal dolgozott együtt, mint Johny Depp és Robin Williams. Miután megkapta a vezető szerepét a legfrissebb ABC premier-drámában, határozottan kijelenthetjük, hogy ez a fiatalember végül megszabadult ettől az aranyos “A szeretet szimfóniája” imidzstől.

Thomas Brodie-Sangster

Biztos te is emlékszel rá még az Igazából szerelem című karácsonyi filmből. Ha nem, akkor a Jojen Reed név a Trónok harca sorozatból biztosan ismerős. Bizony, megannyi filmben láthattuk már szerepelni és ezáltal felcseperedni, mint Egy szuperhős halála, vagy az Útvesztő.

Hailie Scott-Mathers

Ez a gyönyörű lány karácsonykor született a világhírű rapper Eminem családjába. Több ezer alkalommal említi a lányát dalaiban. Hailie-re egészen addig gondoltunk kislányként, amíg az Instagramra fel nem tette első képét és rájöttünk, hogy ő már nem egy csecsemő.

Maddie Ziegler

Ő az a lány, aki feltűnt Sia dalaiban, például a Chandelier-ben is. Akkor még csak 11 éves volt és több mint 1,6 milliárd ember nézte meg őt a Youtube-on. Most 15 éves fiatal hölggyé cseperedett.

Alexa Vega

Alexa Vega nagyon népszerű lett a 2001-es Kémkölykök című film után. 2 évvel később, 15 éves korában az év egyik legszebb tinédzserének titulálták. Több filmzenét is írt és szerepelt a “Dancing with the Stars-ban”.

Bindi Irwin

Már nagyon fiatalon megjelent bizonyos tévésműsorokban az apjával, Steve Irwinrel a Krokodilvadásszal. Halálát követően a nyolcéves Bindi megígérte az édesapjának, folytatja természetvédelmi és televíziós munkáját. Ez így is lett. Bindi most egy gyönyörű természetvédő, színésznő, énekes és táncos.

Jaden Smith

Jaden legelőször apjával az oldalán tűnt fel, A boldogság nyomában című filmben. Rap karrierje beindult, valamint a saját ruházati márkája is. Jaden jó példa arra, hogy a sztárcsemeték, milyen gyorsan válhatnak felnőtt emberré.

Ariel Winter

Ariel Winter elismerést kapott, miután egy vicces de csinos lány szerepet játszott a Modern családban. 8 évvel az első epizód bemutatója után Winter nagyon pozitív irányba változott.

Emma Watson

Annak ellenére, hogy Emma Watson-t 10 éven át figyelhettük, ahogy a Harry Potter filmekben teljesít, még mindig nem tudjuk elhinni, hogy ő a 2001-ben megjelent első rész Hermione Grangere. Most Watson nem csak egy világhírű színésznő, hanem sikeres modell és az ENSZ egyik nagykövete is.

Alyson Stoner

Ez a lány már nagyon fiatalon elkezdte színészi karrierjét. Olyan híres filmekben játszott, mint a Tucatjával olcsóbb és a Step up. Azóta elkezdett énekelni, modellkedni és táncolni is. Alyson Stoner ma Hollywood világának egyik legnagyszerűbb csillaga.

Ezek is érdekelhetnek