2022 december 2 péntek
KezdőlapCeleb12 híresség, akik csak egy dolgot változtattak meg saját magukon, mégis drasztikus...

12 híresség, akik csak egy dolgot változtattak meg saját magukon, mégis drasztikus lett a változás

-

A hírességek nem igazán szeretnek szakembert, például fodrászt, fogorvost, kozmetikust, orvost, bőrgyógyászt cserélgetni, mert úgy gondolák, ha az az ember bevált és ismeri az eseteiket, akkor nem kell variálni. Viszont saját megjelenésükön annál többet variálnak és változtatnak, melynek oka lehet, hogy egy adott filmszerepre egy meghatározott karakter kell. Vegyük például Natalie Portmant, akinek a “V, mint vérbosszú” című film forgatása előtt kellett lenyírni az egész haját, vagy Christian Bale, akinek jó sok izmot kellett magára pakolni ahhoz, hogy megkapja Batman szerepét.

Cikkünk főszereplői ugyan nem filmszerepek miatt változtattak a megjelenésükön csupán csak azért, hogy sokkal jobb színben tűnjenek fel. Egyeseknek elég volt egy új frizura vagy egy új szemüveg megvétele ahhoz, hogy teljesen átalakuljanak.

1, Dakota Johnsont mindig csúfolták magas homloka miatt ezért olyan frufrut vágatott, ai nagyon is jól áll egyéniségéhez.

2, Demi Moore felhagyott a kontaktlencse viseléssel és úgy döntött, hogy szemüvegben fog járni. Szerintetek is jól áll neki?

3, Ha hiszed, ha nem Jennifer Anistonnak is van szemüvege, ám nagyon ritkán lehet benne látni. Szerintünk pedig nagyon egyedien néz ki benne.

4, Henry Cavill megszabadult arcszőrzetétől, és ennek köszönhetően megláthattuk mennyire markáns és különleges arca is van.

5, Kate Hudson megváltoztatta hajának fazonját, hogy előtérbe kerüljön mennyire kerekded is az arca.

6, Sienna Miller egyik napról a másikra eldöntötte, hogy nem fogja tovább barnítani magát és megmutatja bőrének eredeti színét. Sokkal jobb így nem igaz?

7, Emilia Clarke végre megszabadult frufrujától, amitől optikailag sokkal kisebbnek tűnt az arca.

8, Maisie Williams is követte Emilia példáját és ő is megszabadult a frufrujától, amitől vizuálisan háromszögletűnek tűnt az arca.

9, Zayn Malik úgy döntött, hogy visszafesteti a haját az eredeti hajszínére, mert ez a fakó rózsaszín valahogy beteg megjelenést kölcsönzött neki.

10, Emma Roberts szintén megváltoztatta a frizuráját, hogy szimmetrikusabb legyen arcformája.

11, Bill Kaulitz levágatta hosszúra nőtt haját és felhagyott a sminkeléssel is ezáltal pedig sokkal vonzóbb lett a megjelenése.

12, Amber Rose barna szemekkel született ám mivel nem volt vele megelégedve és úgy érezte, hogy egy kicsit félelmetes is, színes kontaktlencséket kezdett hordani.

Na mit szóltok ezekhez az átalakulásokhoz?

Ezek is érdekelhetnek