2022 július 3 vasárnap
KezdőlapCeleb12 híresség, akik radikális testsúlycsökkentő átalakuláson estek át az évek során

12 híresség, akik radikális testsúlycsökkentő átalakuláson estek át az évek során

-

Senki előtt sem titok, hogy Hollywood arra kényszeríti a színészeket, színésznőket, hogy karcsúak, izmosak és jó kiállásúak legyenek. Ez nem minden esetben megy könnyen, főleg olyan változások során, mint egy terhesség, szülés, egészséggel kapcsolatos problémák és a többi. Emellett azonban akadnak olyan előadóművészek, akik képesek bizonyos időközönként meghízni, majd csodával határos módon lefogyni egy-egy film kedvéért. Ilyen például Christian Bale. A mai posztunkban olyan színészeket mutatunk be, akik bravúros átalakulásin estek át.

1, Kirstie Alley

Kirstie Alley mindenki szívébe belopta magát a “Nicsak, ki beszél!” illetve a “Cheers” című műsorokkal. Sziklaszilárd helye volt Hollywoodban és a filmiparban… legalábbis így volt addig míg el nem kezdett hízni és a támogatói el nem pártoltak tőle. Annak érdekében, hogy minden olyan embernek visszavágjon, aki magára hagyta őt csatlakozott Jenny Craighez, akinek segítségével 75 kilótól szabadult meg. Ebből is látszik, hogy vannak olyan étrendek, melyek valóban működnek.

2, Jonah Hill

Jonah Hill a “Superbad” filmjének köszönhetően vált ismertté. Akkoriban mindenki azt hitte, hogy a súlya része a komédiának, ám az igazság az, hogy Jonah akkorra már szeretett volna lefogyni, csak azt nem tudta, hogyan. Jonah a “21 Jump Street – A kopasz osztag” című filmre jobb formába akarta magát hozni. Felhívta Channing Tatumot majd megkérdezte tőle, ha kevesebbet eszik és eljár edzésre, akkor lefogy? Tatum azt mondta neki, hogy igen az tökéletesen elegendő. Hill fogta magát elment egy táplálkozási tanácsadóhoz és beiratkozott egy edzőterembe, ami végül megtette hatását.

3, Jessica Simpson

Jessica Simpson a 2005-ös “Hazárd megye lordjai” című filmben alakította Daisyt, akibe egy-kettőre beleszerettek a férfiak. Azóta azonban Jessica férjhez ment és három gyermeket szült. Mint sok nőnél, úgy nála is több kiló felszaladt és évekig rajta is maradt.

Több módon is próbálkozott, hogy lefogyjon, ám csak a harmadik gyermek megszületése után sikerült valamennyit leadnia. Harley Pater azt tanácsolta neki, hogy tegyen meg mindennap 6000 lépést, majd ha már megy akkor növelje 14 ezerre. Úgy tűnik a séta meghozta gyümölcsét.

4, Adele

A gyémánttorkú Adele sokáig küzdött a kilókkal, ám rajongói észrevették, hogy az énekesnőről bizony csak úgy olvad le a felesleg. Kiderült, hogy étrendet váltott és komolyan elkezdett sportolni. Most fele akkora, mint korábban volt, és nagyon boldog így a bőrében. Többen kérdezték milyen étrendet folytatott, s azt mondta, hogy voltaképpen csak a cukor és szénhidrátbevitelt csökkentette le, s annak volt ilyen hatása.

5, Seth Rogen

Seth sokáig küszködött a túlsúllyal, ám a változás akkor következett be nála, mikor megkapta a “Zöld darázs” című film főszerepét. Tény, hogy a film nem lett kasszasiker, de Sethnek sikerült megtartania a súlyát.

“Nem titok, ha egészségesen akarsz élni, ahhoz elengedhetetlen a megfelelő étrend és a sport. Ezek révén a fogyás bárkinek sikerülhet. Az emberek tisztában vannak azzal, hogyan lehet fogyni, csak a kellő kitartás nincs meg hozzá.” – mondta.

6, Christian Bale

Christian Bale évtizedek óta ikonikus színésze Hollywodnak…és jó okkal! Mindig minden körülményhez alkalmazkodik, nem fél új dolgokat kipróbálni. Szívesen használja testét művészeti tárgyként, ám néha extrém módon. Akár hízik, akár fogy, mindig emlékezetes élményt nyújt a játéka.

“A gépész” című filmre csontsoványra fogyott, amit úgy ért el, hogy napi egy almát és egy csésze kávét fogyasztott el. Célja azonban 45 kiló mínusz elérése volt, ám a stúdió leállította mielőtt teljesen tönkreteszi a szervezetét.

7, Raven-Symoné

A kamerák előtt felnőni sosem könnyű, de különösen a fiatal lányok esetében nem. Raven-Symoné tökéletesen megtapasztalta ezt és szenvedett a “That’s So Raven” kulisszái mögött. Az akkor még csak 18 éves lánytól megkérdezték, hogy terhes-e!

Mivel sokáig szenvedett a kilói miatt, ezért felkeresett egy személyi edzőt. Az általa elért eredmény pedig megdöbbentő volt. Raven 70 kilótól szabadult meg. A kortizol és a szerotonin szint nagyon erősen befolyásolja a testtípust és ez az ő esetében is így volt, csak erről nem sokan beszélne.

8, Charlize Theron

Kevesen tudják, hogy Charlize Theron Hollywood előtt profi balerina volt Dél -Afrikában, sőt korábban még modellkedett is. Úgy tűnik, hogy a testsúly bizonyos szinten való tartása mindhárom szakmában komoly elvárás. Charlize azonban úgy döntött, hogy új arculatot szeretne bevezetni, és valódi kockázatot vállalt.

“A rém” című film során 13 kilót szedett magára, hogy tökéletesen tudja hozni a karaktert. Úgy tűnt nem hiába vállalta a kockázatot, ugyanis Oscar -díjat kapott érte. 2004-ben megnyerte a legjobb színésznőnek járó díjat. Miután sikerült visszafogynia újabb szerepeket vállalt. Ezt követően megint feszegetni kezdte a határokat és 22 kilót szedett magára.

9, 50 Cent

A rapper 50 Cent kezdettől fogva izmos, kigyúrt testalkatú volt. Videóiban és a színpadon is lenyűgözte rajongóit kockás hasával és alacsony testzsírtartalmával. De az utóbbi időben úgy érezte szeretne újabb dolgokat kipróbálni, ezért színésznek állt.

Tény, hogy mára visszatért eredeti megjelenéséhez, de nem is olyan régen ijesztő képeket tett közzé. A rapper egy gyógyíthatatlan beteg karaktert alakított a filmvásznon, s ehhez nagyon sokat kellett fogynia. A rapper úgy érte el a kívánt testalkatot, hogy egész nap csak ivott és három órát töltött a futópadon. A közönséget megdöbbentette az átalakítás!

10, Jared Leto

Jared Leto azon színészek és előadóművészek közé tartozik, akik művészeti alkotásként tekintenek testükre. A múltban fogyott is és hízott is szerep kedvéért. A “Mielőtt meghaltam” című filmben egy HIV pozitív karaktert alakított a filmvásznon. Ami azonban meglepte a közönséget az a 40 kilós fogyása volt.

Mikor megosztotta képeit a neten, hogy bemutassa rajongóinak milyen karaktert formál meg azt írta hozzá, hogy abbahagyta az evést. Az orvosok viszont nem értettek egyet Leto módszerével, ami miatt őrültnek tartották.

11, Missy Elliott

A rapkirálynő sosem volt az a nádszélvékony ember. Sokáig küzdött a súlyfelesleggel ám nem rég úgy döntött, hogy örökre szakít a plusz kilókkal. Egy teljes életmódváltásnak hála sikerült 30 kilótól megszabadulnia.

“Büszkén mondhatom, hogy már 4 hónapja csak vizet ittam. Felhagytam a gyümölcslé, és szénsavas üdítők ivásával, kidobtam a kenyeret és imádkoztam Istenhez, hogy ne legyek éhes és maradjak erős.”

12, Zach Galifianakis

Zach Galifianakis neve azért lehet ismerős mert ő alakítja Alant a “Másnaposok” című filmekben. “A kövér viccek számomra addig viccesek, ameddig el bírtam magam viselni kövéren.” Zach azonban nem akart sokáig saját súlyán viccelődni, ezért életmódot váltott. A színész 50 kilót dobott le, amitől valóban megfiatalodott. Hogy milyen módszerrel sikerült megszabadulnia tőle? Nos itt a válasz.

Testének átalakulása egyszerű változásoknak volt köszönhető. Először is végérvényesen szakított a szeszesitalokkal, majd a gyorséttermi ételekkel. Ezt követően egészségesebben étkezett és edzeni is eljárt, így sokkal több energiája lett. Mintha nem is ő lenne igaz?

Mind büszkék lehetnek magukra.

Ezek is érdekelhetnek