2022 július 1 péntek
KezdőlapÉrdekességek12 nagyon híres reklámarc, akiket ma már képtelenek lennénk felismerni!

12 nagyon híres reklámarc, akiket ma már képtelenek lennénk felismerni!

-

Az az élet rendje, hogy a kisgyermekekből felnőtt emberek legyenek és meg tudjanak állni a saját lábukon. Vannak olyan szerencsés fiatalok, akikre bizonyos emberek felfigyelnek, így már egész kicsi koruktól fogva, a nyilvánosság előtt élik életüket, ennek köszönhetően ők biztosabb talajon járhatják ki saját útjukat. Így volt ez a népszerű márkák reklámarcaival is. Vannak akiket már nem látunk sehol sem felbukkanni, de gyermekkori képeik teljesen beleégtek a retinánkba, hiszen majdnem mindennap láthattuk őket a boltok polcain. Összegyűjtöttük most a leghíresebb márkák arcait, és kiderítettük mi lett velük a siker és a csillogás után.

A népszerű és egyben híres Kinder csokoládén látható fiatal fiú neve Josh Bateson. 2005-ben készült róla az a kép, ami a Kinder termékén szerepelt, ekkor mindössze csak 8 éves volt. Ma egy 21 éves fiatalember, aki Londonba ment tanulni, és mind a mai napig ott is él. A tanulás mellett marad ideje egy kis modellkedésre is.

Josh előtt, Günter Euringer volt látható a csokoládé elején. Elég sokáig lehetett eme termék arca, hiszen 1973-tól 2005-ig az ő arca volt látható rajta. A most 52 éves férfi napjainkban operatőrként foglalkozik.

Gerinas Elena vagy, ahogy többen ismerik, Alenka. 1962-ben a Health nevű magazin borítóján láthattuk meg képét, amikor kislány volt. Egy csokoládégyártó cégnek annyira megtetszett, a kislány, hogy az ő arcocskája került a csokik csomagolására. Csak 8 hónapos volt, mikor ez a kép készült róla. Bizonyos források alapján, ma  Oroszországban él és gyógyszerészként tevékenykedik.

A Gerber bébiétel reklámarca, Anna Terner mindössze 5 hónapos volt, mikor arca megjelent a bébiétel üvegén. Azért ez a kép került a termékre, mert 1931- ben megnyert egy portré versenyt. A hölgy egyébként már 88 éves. Nagyon sokáig angol tanárként dolgozott egy iskolában, ám miután nyugdíjba ment elkezdett rejtélyes regényeket írni.

Diana Shpak ma már 19 éves, de annak idején, mikor még kislány volt a My Family gyümölcslé reklámarcaként ismerte meg egy egész világ. Több mém kép is készült a belőle. Ma Los Angelesben lakik és forgatókönyvíróként próbál elhelyezkedni.

Még 1981- ben egy kislány volt látható a Lego reklámkampányában, akit, mint kiderült Rachel Giordano-nak hívnak, és csak 5 éves volt mikor híresség lett. 2014-ben, mikor a lány már 37 éves nővé érett, újra lefotózták őt a Lego játékokkal együtt. Rachel jelenleg is orvosként tevékenykedik.

A Wagon Wheels csokis keksznek, Maxim Averin volt a reklámarca, még anno a 90-es években. A férfiből híres orosz színész lett, aki a 41. életévét tapossa.

Minden idők legjobb Old Spice reklámjában Isaiah Mustafa látható, aki igencsak sármos férfit alakít a reklámban. 2010-ben tűnt fel először a TV-ben, és azóta is folyamatos szereplőként tartják számon. Ennek köszönhetően több filmszerepet is kapott.

A Marlboro márka reklámarcaként ismerte meg, Darrell Winfield-et az egész világ, aki egy valódi cowboy. 1968-ban került rá a Marlboro dobozaira, ám ez lett neki a végzete, mert 2015-ben tüdőrákban elhunyt.

John Gilchrist, 1972-ben egy nagyon népszerű gabonapehely márka reklámarca volt. A fiú ekkor még csak 3 éves volt, de már egy egész világ ismerte a nevét. Ennek a reklámnak köszönhetően több, mint 200 másik reklámban kapott szerepet. Jelenleg a férfi 49 éves és New Yorkban telepedett le valamint egy nagyvállalat értékesítési menedzsereként tevékenykedik.

A mindenki által jól ismert KFC márka logóján szereplő Sanders ezredes nem más, mint a gyorsétterem alapítója.

Még a 90-es és a 2000-es években, egy nagyon aranyos, göndör hajú kislányt láthattunk feltűnni a Pepsi cola reklámjaiban. A lányt Hallie Kate Eisenberg-nek hívják, ma már 26 éves és színésznőként tevékenykedik.

Ezek is érdekelhetnek