2022 augusztus 7 vasárnap
KezdőlapTech & Tudomány12 női ruha, ami szinte senkinek sem áll jól

12 női ruha, ami szinte senkinek sem áll jól

-

Mindenkinek vannak kedvenc ruhái. Egy drága szoknya, márkás farmer, amelytől nehezen tudunk megválni. Az a baj, hogy a divat évről évre változik és ami ma tök jól néz ki, az két év múlva már uncsi vagy divatjamúlt lesz. És ez még a jobbik eset. Gondoljunk csak a 2000-es évek divatjára. Susogós melegítő begyűrve a térdcsizmába. Voltak ilyenek! Nézzünk meg egy akkori képet Britney-ről vagy Christina Aguilera-ról. 🙂

Nézzünk egy listát olyan cuccokból, melyek viselését mára célszerű elengedni.

Fodros szoknya
Hagyjuk meg a gyerekeknek! Az a baj vele, hogy ránézésre dob ránk plusz pár kilót. Nem előnyös olyanoknak, akiknek egy picivel szélesebb a csípőjük, vagy a combjuk. Ehelyett az A-vonalú szoknya a megfelelő választás.

Capri nadrág
A vádli közepéig vagy térdig érő nadrág a 2000-es évek divatja volt. Hagyjuk is ott szépen. A baj, hogy rövidebbnek tűnik benne a lábad és ezáltal szélesíti a csípőt is. Ki az, aki ezt szeretné? Inkább egy farmer, vagy rövidnadrág a megfelelő választás.

Boleró
Két aránytalan részre osztja a testet és megnöveli az alsó részt. Egy olyan lánynak, akinek kerekebb csípője van sokkal észrevehetőbb. Helyette válasszunk egy rendes kardigánt vagy kabátot.

Ugg csizma
Kényelmes? Az! Meleg? Nagyon! Jól néz ki? Hááááááát. Puha anyaga miatt gyorsan deformálódik és nincs olyan outfit, amihez passzolna. Keressünk egy rendes téli bőr vagy velúr bakancsot helyette.

Széles nadrágok
Jázmin hercegnőn láttunk ilyet az Aladdin-ban. Egyértelműen kényelmes viselet. Széles szár, alján gumírozott. Jó, de nem vagyunk Egyiptomban. Inkább keressünk egy bő vászonnadrágot helyette!

Strasszok, flitterek
Buliban még hagyján, de az utcán nem célszerű egy ilyen kihívó, díszes cuccban megjelenni. Csilloghatunk, akár egy diszkógömb, de próbáljunk meg az ízlésesség határán belül mozogni. A kiegészítők jól, de nem mindig-minden-mindennel. Ne a sztárokat vegyük alapul…

Fodros blúz
A dekoltázst egy kicsit kiemelheti, azonban plusz kilókat ad hozzá a megjelenésünkhöz. A fodros blúz amúgy is egy bonyolult ruha, amihez nehéz öltözködni. Lehetsz te gyönyörű úgy is, ha szolidabban öltözködsz és a különböző elemeket kombinálod. Inkább dobjuk fel egy kiegészítővel.

Mullet szoknya
Fantasztikusan néz ki egy latin táncelőadáson és jó helyen is van ott. A lábaink sosem lesznek benne igazán szépek, ráadásul nagyon előnytelen alakot hoz össze. Ne használjuk a mindennapokban. Keressünk olyan szoknyát, ami többet takar.

Túl sok rétegnyi ruha
Lehet több rétegnyi ruhát felvenni, ha ügyesen kombináljuk azokat. Ezzel azonban nagyon könnyen el lehet csúszni és a végén úgy fogunk kinézni, mintha a szobánkban lévő szék életre kelt volna. Tudjátok melyik? 🙂 Ha különböző elemeket akarunk kombinálni, akkor legyen a fő elv a kevesebb, de kontrasztos.

Basque ruha
Nagyobbnak tűnik benne a hasad és a csípőd is. Még akkor is, ha olyan alakod van, mint Charlize Theron-nak. Válasszunk egy egyszerűbb, de jól illeszkedő ruhát. Felesleges szövetelemek nélkül.

Platformos cipők
Emlékeztek a Buffalo cipőkre? Most állítólag újra lehet őket kapni. Hány meg hány csúfnevet kapott? Holdjáró, űrhajósbakancs, csótánytipró stb. Nehéz hozzá öltözködni és az esetek nagy részében előnytelen. Kisebb talpú, egyszerű csizmákat, cipőket válasszunk inkább.

Rugalmas derekú ruhák
Praktikus lehet a terhesség alatt, amikor fontos a kényelem. Hétköznapokra azonban nem mindig elegáns. Ha ilyesmit keresünk, akkor próbáljuk kideríteni, hogy valójában melyik része fog meg benne minket. Szoros derék? Akkor keressünk egy sima egyenes ruhát és kombináljuk övvel. Ha a lazasága, akkor meg válasszunk egy A-vonalú ruhát helyette.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek