2022 július 5 kedd
KezdőlapEmberek13 dolog, ami sokkal többet mond el rólad mint gondolnád

13 dolog, ami sokkal többet mond el rólad mint gondolnád

-

Napi szinten elég sok tudatost döntést hoz az ember élete során, ám sokan nem gondolnak bele, hogy ugyanennyi vagy még több tudattalan is végbemegy. Nehéz túlbecsülni a szokások életünkre gyakorolt ​​hatását különösen mivel a viselkedés sokat mondhat el egy adott személyről és karakteréről. A mostani posztunkban úgy döntöttünk, hogy elhozzuk azokat a dolgokat, melyek sokkal többet mondanak el rólad, mint gondolnád.

1, Az extrovertált emberek valószínűleg figyelmen kívül hagyják a helyesírási és a nyelvtani hibákat, az introvertált emberek viszont rosszabbul ítélik meg az ilyen hibákat elkövető személyeket.

2, Egyes emberek ösztönös megérzés alapján képesek meghatározni mások karakterét úgy, hogy csak a járásukat figyelik. A bűnözők például kitalálhatják kik is lennének tökéletes áldozatok. A gyors, szapora léptek és a test előregörnyedése azt árulja el, hogy az illető nagyon stresszes, így potenciális áldozat lehet. Ezzel ellentétben az egyenes háttal, felszegett fejjel közlekedőket társasági embereknek írták le, akik karizmatikusak és vidámak. Az egyszerű léptek, lesütött szemek pedig udvariasságot, elszigeteltséget és szerénységet tükröznek.

3, Egy emberről nagyon sokat meg lehet tudni pusztán a cipője alapján. Például a tökéletesen tiszta és ápolt cipő a tulajdonos riasztó mivoltát jelezheti. A kényelmes cipőket a társasági emberek részesítik előnyben, akik nyugodtak, ésszerűek és nagy jelentőséget tanúsítanak a kényelemnek.

4, A kézírás is egy olyan dolog, ami nagyon sokat elárulhat egy ember karakteréről. A nagy betűk nyitottságról árulkodnak, a kis betűk pedig zárkózottságról. A jobbra dőltek a barátságot szimbolizálják, míg a balra dőltek az elszigeteltséget.

5, Az “íz” függőség is érdekes információkkal látja el az embereket. Az édes ételeket/italokat kedvelőkkel sokkal könnyebb a kommunikáció, a keserű ízt preferálók hajlamosak lehetnek a nárcizmusra és szadizmusra, a fűszeres élelmiszerek szerelmesei pedig kíváncsiak, vágyakozók, akik képesek kockáztatni egy új szerelem érdekében is.

6, Azok a személyek, akik napi szinten megosztják közösségi oldalaikon, hogy miket ettek, mikor mentek moziba, mit néztek meg, kivel mentek, és ezen kívül még sok más személyre szóló infót, valószínű sok sérelmet tapasztaltak meg és ezért nagyon magányosak. Az az illető, aki folyamatosan ellenőrzi, hány lájkot és kommentet kapott a képei, bejegyzései alá, az mások véleményétől függ, ebből kifolyólag problémái lehetnek az önértékeléssel.

7, A tetoválások a nyitottságot és új élmények iránti vágyat jelképezik. Azok a nők, akiknek legalább 4 tetoválásuk van sokkal magabiztosabbak, mint azok, akiknek kevesebb van vagy egyáltalán nincs.

8, A filmek kiválasztása is sokat mondhat el az emberről. A nyitott gondolkodású emberek inkább a vígjátékokat részesítik előnyben, a lelkiismeretesek és felelősségteljesek pedig a friss hírekkel kapcsolatos műsorokat nézik.

9, Ha valaki szeret sokáig fürödni vagy zuhanyozni forró vízben az valószínűleg az érzelmi intimitás hiányát próbálja pótolni.

10, A vezetési stílus is nagyon árulkodó. Az a személy, aki megsérti a szabályokat és telefonozik vezetés közben, hajlamos a nárcizmusra, sőt akár önértékelési problémái is lehetnek.

11, A lelkiismeretes és felelősségteljes emberek ugyanúgy megsértik a szabályokat. Másoknál nagyobb valószínűséggel válaszolnak hívásokra és üzenetekre vezetés közben. Ez azért van, mert a szorgalmuk és a kötelességtudatuk azonnali reagálást igényel.

12, A pénzszórás egy másik fontos mutató, mely árulkodhat egy ember karakteréről. Az extrovertáltak többet költenek utazásra, ételekre és italokra, a lelkiismeretes, felelősségteljes emberek pedig megpróbálnak pénzt takarítani.

13, Egyetlen kézfogásból meg lehet tudni, milyen ember is a másik. A határozott kézfogás azt jelzi, hogy az illető érzelmileg optimista, viszont a félénk és szorongó emberek kézfogása sokkal gyengébb.

Hasznosnak találtátok a cikket?

Ezek is érdekelhetnek