2022 július 3 vasárnap
KezdőlapÉrdekességek13 hajmeresztő gondolat, ami csak zuhanyzás közben juthat eszedbe!

13 hajmeresztő gondolat, ami csak zuhanyzás közben juthat eszedbe!

-

Rohanó világunkban sajnos már nincs idő a semmittevésre. Csak a zuhany alatt, illetve az illemhelyen élvezhetünk némi időt, amit magunknak és a gondolatainknak szentelhetünk. Persze ilyenkor rengeteg minden eszünkbe jut a legegyszerűbb ötleteken keresztül a leghajmeresztőbb képzetekig. Biztos jártak már úgy páran, hogy valami igazán nagy és kolosszális dolog jutott az eszükbe és ezt meg akarták osztani a világgal.

Cikkünk főhősei viszont elmesélték az internet népének, mi ötlött a fejükbe.

Ha pecázás közben kifogunk egy halat, majd visszadobjuk a vízbe, az olyan érzés lehet az állatnak, mint mikor az embereket “elrabolják” a földönkívüliek majd egy idő után visszaengedik őket?

Ha nem lenne, a penthouse-lakásoknak liftje, akkor minden bizonnyal szegény emberek laknák a házat.

Az embereknek csak akkor tűnik fel, hogy mennyit kell pukiznia, amíg nem tartózkodik huzamosabb ideig olyan ember társaságában, aki előtt nem mer szellenteni.

A tanárok mindig azt mondják, hogy a suli nem alvásra és beszélgetésre való. Ha követjük ezt a gondolatmenetet akkor az otthonunk sem arra való, hogy házit írjunk és tanuljunk.

A reptereken nagyon alapos munkát végeznek a biztonsági emberek. Kivéve a csomagkiadásnál, mert ott aztán a szélrózsa minden irányába vihetik a csomagokat, mindegy, hogy az az övé vagy sem.

Az egy kínos pillanat, mikor két személy chaten beszélget, majd mikor meglátják, hogy  a másik ír, abbahagyják a gépelést. Ennek a valós verziója, mikor sétálás közben egyfolytában ugyanonnan próbáljátok kikerülni egymást, mintha csak egy béna táncot járnátok.

Felüdülés tudni, hogy a testünknek szüksége van az alvásra. Ha nem kellene aludnunk, akkor nagy valószínűséggel 16-20 órás munkanapjaink lennének.

Sportruhában kell lennünk ha hobbi szinten futunk, mert ha utcai göncben lennénk, azt hinnék az emberek, hogy valami elől szaladunk.

A korombeli csajok nem gyakran mondják nekem, hogy milyen helyes vagyok, de a nagyim illetve a barátnői folyamatosan dicsérik, hogy nézek ki. Arra a következtetésre jutottam, hogy sokkal több barátnőm lehetne, ha 1930-ban látom volna meg a napvilágot.

Hihetetlen de nem léteznek összeesküvéselméletek arról, hogy mi lehet az óceánok alján, pedig 99%-uk pont annyira felfedezetlen, mint a Naprendszer bolygói vagy a Hold másik fele.

Az üvegből épített épületek voltaképpen továbbgondolt homokvárak.

Nem okoz problémát 24 órán keresztül viselni egy zoknit, viszont, ha a nap folyamán bármikor levesszük, akkor utána már undorítónak tartjuk felvenni, mert az van a  fejünkben, hogy használt.

 

Tojás + majonéz = tojássaláta, krumpli + majonéz = krumplisaláta, csirke + majonéz = csirkesaláta. Szóval ez azt jelenti, hogy bármibe is tegyünk majonézt, az utána salátává változik.

Ha a párod megcsal egy másik személlyel, akkor haragodban elkezdesz küzdeni azzal az emberrel, akivel megcsalt. Ez a helyzet pontosan olyan, mintha lebetegednél de nem a betegséget akarnád meggyógyítani, hanem csak a tüneteket eltüntetni.

Ezek is érdekelhetnek