2022 december 4 vasárnap
KezdőlapPárkapcsolat13 jel, ami bizonyítja, hogy a párod tiszta szívéből szeret téged

13 jel, ami bizonyítja, hogy a párod tiszta szívéből szeret téged

-

Mindenki vágyik egy boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatra, ám ehhez meg kell találni azt a személyt, aki egyenlőként bánik veled. Az emberek annyira önimádók, hogy szinte el sem lehet képzelni, hogy van olyan személy, akit saját maguknál jobban szeretnek. Pedig van! Mind nőben és mind férfiban vannak olyan illetők, akik párjuk érzelmeit és jólétét sokkal előrébb helyezik, mint a sajátjukat. A mostani cikkünkben 13 jelet hoztunk el nektek, ami bizonyítja, hogy a párod fülig szerelmes beléd.

1, Amint felébredsz figyelme a tied.

Amint kinyitod a szemeidet ő hozzád bújik, megpuszilgat, átölel, mindeközben nagyokat ásít és a csipákat törli ki a szeméből. Ha ez mindennapos rutin a reggeleiben, az már nagyon jó jelnek számít.

2, A tested mellett az elmédet is serkenti.

A szerelmes férfi úgy kényeztet téged, ahogy csak kedve tartja. Szívesen elvisz vacsorázni, de nagy örömét leli benne, ha lelkileg is fel tud tölteni. Nemcsak édességekkel lep meg, hanem a kedvenc könyveddel is. Az ilyen férfi mindent megtesz azért, hogy boldognak és vidámnak lásson.

3, Örömét leli abban, ha meglephet.

Mindegy hogy mivel, legyen az egy szál virág, vagy a kedvenc csokoládéd, egy világ körüli romantikus utazás, vagy csak szimplán az, hogy kitakarít helyetted. Ezek mind-mind azt jelentik, hogy a párodnak te vagy a legfontosabb az egész világon és mindent meg akar tenni a boldogságodért.

4, Nem kötelességből tölt veled időt, hanem azért mert ezt akarja.

Egy szerelmes férfinak nem kell kérvényt benyújtani vagy könyörögni azért, hogy töltsön veled több időt, ugyanis ő is igényli a társaságod. Előfordul, hogy egy kicsit vissza kell vennie a tempóból, hogy ne érezd azt, meg akar fojtani a szeretetével. Megpróbálja megtalálni az aranyközéputat a közösen és a külön eltöltött napok között.

5, Szerepelsz a terveiben.

Mindegy, hogy milyen tervet eszel ki, tuti biztos, hogy te a részese vagy. Olyan jövőről fantáziál, amiben mindketten szerepeltek, hiszen az a legnagyobb álma, hogy veled alapítson családot.

6, A fontos döntésekben mindig kikéri a véleményed.

Az a férfi, aki szívből szereti a párját, mindig ki fogja kérni a kedvese véleményét, és a fontos döntéseket mindig megvitatja vele. Ez egy olyan dolog, ami a boldog párkapcsolathoz szükséges.

7, Nincs szükség arra, hogy hazudjon.

Tény, hogy vannak olyan férfiak, akik sokat hazudnak és ott törik össze a szíved ahol csak akarják, ám vannak kivételek. Egy igazi férfi, aki tényleg tiszta szívből szeret, soha nem okozna ilyen fájdalmat, ezért még a legkisebb esélye sincs meg annak, hogy átverjen.

8, Akkor is gyönyörűnek tart, ha épp ki vagy bukva.

A párod még abban az esetben is szépnek lát, ha épp a legrosszabb napodon vagy túl. Annak ellenére, hogy belül és kívül is úgy nézel ki, mint a mosogatórongy nem fogja azt mondani, hogy rémesen festesz. Mivel fontosnak tartja, hogy jól érezd magad, ezért azt fogja mondani, hogy te vagy a legszebb.

9, Kölcsönösen érdeklődtök egymás napja iránt.

Egy igazi férfi mindig érdeklődik a párja napja iránt, mert így azt érzi, hogy ő is a részese volt. Igényli azt, hogy beszélgessetek és mindent megosszatok egymással, ami már csak azért is jó mert így sokkal közelebb kerültök egymáshoz.

10, Mindent megtesz azért, hogy ne kelljen sírnod.

Egy szerelmes férfi képes a csillagokat is lehozni az égről azért, hogy kedvesénél ne törjön el a mécses. Ha valamilyen oknál fogva ezt mégsem tudná megakadályozni, akkor is ott van melletted és támogat.

11, Sűrűn mondja, hogy szeret téged.

Az a férfi, aki tényleg tiszta szívből szereti a kedvesét nemcsak verbálisan, hanem nonverbálisan is ki tudja azt fejezni. A férfiak többsége nem igazán tudja kimutatni az érzelmeit, de egy fülig szerelmes viszont igen.

12, Mellette érzed magad a legnagyobb biztonságban.

Még abban az esetben is, ha nem ő a legerősebb, legmagasabb pasi a világon még is mellette érzed magad a legnagyobb biztonságban. A szerelmes férfi tűzbe menne érted és mindent megtenne azért, hogy te legyél a világ legboldogabb embere.

13, Mellette igazi nőnek érezheted magad.

Egy igazi férfi minden egyes pillanatban érezteti veled, hogy te egy igazi nő vagy és aszerint is bánik veled, hiszen tisztel, megbecsül, szeret és nem utolsó sorban őszinte is. Mindent elkövet azért, hogy tudd kíván téged.

A te párod ilyen?

Ezek is érdekelhetnek