2022 május 22 vasárnap
KezdőlapTech & Tudomány13 szívig hatoló fénykép, ami téged is meg fog érinteni.

13 szívig hatoló fénykép, ami téged is meg fog érinteni.

-

Néha egyetlen kép is elegendő ahhoz, hogy az embereknél eltörjön az a bizonyos mécses, ám ehhez speciális és valóban szívbemarkoló fotóra van szükség. Ez lehet a születés pillanatának csodája, vagy épp egy elveszett kedvenccel való újbóli találkozás és a többi. Vannak emberek, akik már egy levél lehullásától is elsírják magukat, mások viszont még akkor is visszatartják a sírást, ha valami fontosat veszítettek el. Mostani cikkünkben olyan fotókat hoztunk el nektek, amik a legfagyosabb szíveket is megolvasztják.

1, Egy indonéz faluban a gyerekek levették a cipőjüket, hogy ne koszolják össze az aszfaltot, amit életükben először látnak .

2, Egy édesanya elvitte mozgássérült gyermekét egy zenei fesztiválra, ám arra még ő sem számított, hogy sztár lesz belőle.

3, Auschwitz túlélő foglyok, akik 72 évvel később találkoztak egymással. A kezükön lévő számtetoválás is igazolja, amit a koncentrációs táborban tetováltak rájuk.

4, Chris Trocky mentős életét kockáztatva mentett meg egy embert az égő autóból. Kiderült, hogy az illető, azaz orvos volt, aki világra segítette őt. Hab a tortán, hogy még koraszülött is volt.

5, Egy várandós hölgy, aki megkérte a fotóst, hogy vágja össze ezt a két képet, mivel a férje több száz kilométerre van tőle, ugyanis a légierőnél szolgál.

6, A 8 éves tajvani származású Tsuo Ze Gang, elhunyt édesanyja tiszteletére meghódított egy 4 ezer méter magas hegyet.

7, Ez a macska egy autó alá rohanva veszítette el hátsó lábait. Egy bolgár sebész azonban titánból készült lábakat ültetett be neki, így képes újra járni.

8, Max és Lydia esküvőjén pillangókat akartak elengedni galambok helyett ám a lepkék úgy döntöttek, hogy nem repülnek el, hanem a szertartás végét a vendégek vállain és kezén várták meg.

9, Ő az édesanyám, aki a tegnapi nap folyamán letudta az utolsó kemoterápiás kezelését.

10, Emlékmű az I. világháború áldozatainak Magyarországon.

11, A kutyám 7 évvel ezelőtt hunyt el, ám amikor a házamra rákeresek Google mapsen, akkor látom, hogy ott van a tetőn. Nagyon hiányzik a kis pajtás.

12, Floridában 633 búvár állított világrekordot azzal, hogy megtisztították az óceánokat a hulladékoktól. Ezeknek az embereknek sikerült 737 kg szemetet összeszednie.

13, Ők a jövő terápiás kutyái, akik oktatáson vesznek részt. Megtanulják, hogyan segítsék azokat, akik a segítségükre szorulnak.

Szerinted is szívbemarkoló képek?

Ezek is érdekelhetnek