2023 március 27 hétfő
KezdőlapTech & Tudomány13 szívig hatoló fénykép, ami téged is meg fog érinteni.

13 szívig hatoló fénykép, ami téged is meg fog érinteni.

-

Néha egyetlen kép is elegendő ahhoz, hogy az embereknél eltörjön az a bizonyos mécses, ám ehhez speciális és valóban szívbemarkoló fotóra van szükség. Ez lehet a születés pillanatának csodája, vagy épp egy elveszett kedvenccel való újbóli találkozás és a többi. Vannak emberek, akik már egy levél lehullásától is elsírják magukat, mások viszont még akkor is visszatartják a sírást, ha valami fontosat veszítettek el. Mostani cikkünkben olyan fotókat hoztunk el nektek, amik a legfagyosabb szíveket is megolvasztják.

1, Egy indonéz faluban a gyerekek levették a cipőjüket, hogy ne koszolják össze az aszfaltot, amit életükben először látnak .

01

2, Egy édesanya elvitte mozgássérült gyermekét egy zenei fesztiválra, ám arra még ő sem számított, hogy sztár lesz belőle.

02 1

3, Auschwitz túlélő foglyok, akik 72 évvel később találkoztak egymással. A kezükön lévő számtetoválás is igazolja, amit a koncentrációs táborban tetováltak rájuk.

03 2

4, Chris Trocky mentős életét kockáztatva mentett meg egy embert az égő autóból. Kiderült, hogy az illető, azaz orvos volt, aki világra segítette őt. Hab a tortán, hogy még koraszülött is volt.

04 2

5, Egy várandós hölgy, aki megkérte a fotóst, hogy vágja össze ezt a két képet, mivel a férje több száz kilométerre van tőle, ugyanis a légierőnél szolgál.

13

6, A 8 éves tajvani származású Tsuo Ze Gang, elhunyt édesanyja tiszteletére meghódított egy 4 ezer méter magas hegyet.

05 2

7, Ez a macska egy autó alá rohanva veszítette el hátsó lábait. Egy bolgár sebész azonban titánból készült lábakat ültetett be neki, így képes újra járni.

06 3

8, Max és Lydia esküvőjén pillangókat akartak elengedni galambok helyett ám a lepkék úgy döntöttek, hogy nem repülnek el, hanem a szertartás végét a vendégek vállain és kezén várták meg.

07 3

9, Ő az édesanyám, aki a tegnapi nap folyamán letudta az utolsó kemoterápiás kezelését.

08 2

10, Emlékmű az I. világháború áldozatainak Magyarországon.

09

11, A kutyám 7 évvel ezelőtt hunyt el, ám amikor a házamra rákeresek Google mapsen, akkor látom, hogy ott van a tetőn. Nagyon hiányzik a kis pajtás.

10

12, Floridában 633 búvár állított világrekordot azzal, hogy megtisztították az óceánokat a hulladékoktól. Ezeknek az embereknek sikerült 737 kg szemetet összeszednie.

11

13, Ők a jövő terápiás kutyái, akik oktatáson vesznek részt. Megtanulják, hogyan segítsék azokat, akik a segítségükre szorulnak.

12

Szerinted is szívbemarkoló képek?

Ezek is érdekelhetnek