2022 május 17 kedd
KezdőlapCeleb13 tény, ami bemutatja mennyivel jobb egy hétköznapi ember élete, mint egy...

13 tény, ami bemutatja mennyivel jobb egy hétköznapi ember élete, mint egy hercegnőé

-

Valószínű minden kislány Disney meséken nőtt fel, amiben minden a szépségről, szerelemről és a happy end-ről szólt. Gyakorlatilag mindegyik rajzfilmben volt egy herceg fehér lovon, aki megmentette szíve hölgyét. Ez volt az a pillanat, mikor eldöntöttük, hogy királylányként szeretnénk élni. Viszont a mesebeli és a való életben élő hercegnők élete egyáltalán nem ugyanolyan. Mai cikkünkben bemutatjuk, milyen szigorú szabályoknak kell megfelelnie a királyi család tagjainak.

Nem adhatnak autogramot.

Kate Middleton készíthet képet a rajongóival, kezet is foghat velük, viszont autogramot nem adhat, mivel a királyi család szabályai szerint csak hivatalos dokumentumokat írhat alá. Mindez azért, hogy nehogy visszaéljenek a királyi család tagjainak aláírásával.

Nem dolgozhat irodán.

Az esküvő előtt, Kate a szülei vállalkozásában dolgozott, ahol áruszállítással és rendezvényszervezéssel foglalkoztak. Jelenleg Kate munkája az, hogy jótékonysági eseményeken vegyen részt, ami alól állítólag szereti kihúzni magát.

Nem ehet osztrigát, sem kagylót.

Kate imádja az osztrigát, így biztos nagyon szomorú volt, mikor megtudta, hogy hercegnőként nem ehet többet. Azért tiltották el tőle, mert ha nem megfelelően van tárolva az osztriga allergiát, sőt ételmérgezést is előidézhet.

Nem viselhetnek feltűnő manikűrt.

A királyi család tagjai csak és kizárólag test színű vagy színtelen körömlakkokat viselhetnek. Kate általában kettő árnyalatot visel melynek nevei: # 28 Rose Lounge by Bourjois és # 423 Allure by Essie.

A királyi párok nem érhetnek egymáshoz nyilvánosság előtt.

A királyi család tagjainak tilos egymást megpuszilnia vagy megölelnie a nyilvánosság előtt. Emiatt terjedt el a pletyka, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegnő között problémák vannak. Szerencsére nincs ok az aggodalomra, sőt II. Erzsébet dédunokáit is úgy neveli, hogy ennek a kérésnek eleget tegyenek.

Nem mehetnek egyedül vásárolni.

Katalin ugyanúgy, mint minden normális nő szeret vásárolni, ám a hercegnők csak és kizárólag testőri kísérettel mehetnek el a szupermarketbe vagy ruhaüzletekbe. Ilyenkor lépten-nyomon ott van a sarkukban egy ember, aki megvédi akkor, amikor kell.

Nem viselhetnek szőrmét.

A házasságkötés előtt Katalin nagyon szeretett szőrmés kabátot és sapkát viselni. Ám a királyi család ellenzi az orvvadászatot, így csak akkor viselhetnek szőrméből készült ruhadarabokat, ha az állat természetes úton hunyt el.

Nem szavazhatnak.

A királyi család tagjai nem mehetnek el szavazni, mert meg kell tartaniuk a pártatlanságukat. Az emberek valószínű arra az emberre szavaznának, akire a királyi család. Mivel ezt nem tartják fairnek ezért született meg ez a döntés.

Nem hordhatnak merész ruhákat.

Katalin nagyon szerette a vonzó és nőies ruhákat ám az esküvő után már csak szolid és elegáns ruhákat hordhat. Minden eseményre stylist állítja össze a ruháját, a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

Nem játszhatnak Monopoly-val.

A királyi család szabályai szerint tilos Monopoly-val játszani, mert értelmetlennek és ördöginek tartják ezt a játékot. Szerencsére ez nem érintette olyan rosszul Kate-et ugyanis neki a kedvenc játéka a gyephoki.

Nem utazhatnak együtt a családdal.

Ezt a szabályt jó sok évvel ezelőtt vezették be, hogy megvédjék a királyi család tagjait, ha bármi történne az utazás alatt. Ma már nem ennyire szigorúak a szabályok, mert egyre biztonságosabb a légi közlekedés.

Nem ülhetnek le akárhova.

Minden egyes családtagnak meghatározott helye van, ahova csak akkor ülhetnek le, ha maga a királynő is leült. Ezen felül ha a királynő befejezi az étkezést, akkor mindenkinek be kell fejeznie.

Ezt speciel nagyon igazságtalannak tartjuk, mert mi történik, ha valaki éhes marad?

Heti 3-szor kell szépségszalonba járnia.

Egy hercegnőnek mindig minden körülmények között elegánsnak és tökéletesnek kell lennie, ehhez pedig háromszor kell elmennie a szépségszalonba. Katalin kivétel mert ő hozzá úgy jönnek a szakemberek és a kezelések teljes titokban, zárt ajtók mögött történnek.

Ezek is érdekelhetnek