2022 december 8 csütörtök
KezdőlapEmberek14 évesen esett először teherbe. Jelenleg 11 gyereke van, de többet akar...

14 évesen esett először teherbe. Jelenleg 11 gyereke van, de többet akar…

-

Veronica Merritt 14 évesen teherbe esett. Ma tizenegy gyermek édesanyja, és egy komplett gyerekcsoporttal mutatja be életét a TikTokon. Ott küzd a tinédzser anyákkal kapcsolatos káros sztereotípiák ellen is.

14 évesen teherbe esett

A tinédzser anyák gyakran szembesülnek azzal, hogy hiányzik a támogatás és a megértés az idegenek részéről. Gyakran azzal vádolják őket, hogy felelőtlenek, és nem látják előre bizonyos döntések következményeit. Egyesek szerint eleve nem kellene gyermekeik felügyeleti jogát viselniük. Veronica Merritt ilyen káros sztereotípiákkal küzd.

A nő 14 évesen esett először teherbe. Nem vetette el a gyereket, úgy döntött, megszüli és felneveli. Feleségül is ment élettársához, akitől még egy gyermeke született. Kapcsolatuk azonban válással végződött. Ma 36 éves, és tizenegy gyermek édesanyja : Victoria (21), Andrew (16), Adam (15), Mara (13), Dash (12), Darla (10), Marvelous (8), Martalaya (6) , Amelia (4), Delilah (3) és az egyéves Donovan.

A The Sunnak adott interjújában a nő kifogásolja, hogy az internetezők gyakran kritizálják, amiért nem használ fogamzásgátlót :

A középiskolát kitüntetéssel végeztem. Főiskolára akartam menni, de megbetegedtem – vesebeteg vagyok, az egyiket tavaly eltávolították. Néhány gyerek tervben volt. Hormonális fogamzásgátlást nem szedhetek, mivel betegségem miatt magas a vérrögképződés veszélye.

További gyermekeket szeretne

Veronica azonban cseppet sem aggódik a kritikák miatt. Új férjével és tíz gyermekükkel (a legidősebb lány már elköltözött) egy házban élnek.

Az interjú során a nő bevallotta, hogy még több gyereket szeretne :

Nem zárkózom el a további gyermekáldástól. Még hatot szeretnék. ÖSszességében 8 és fél évet töltöttem terhesen.

A nő szívesen megosztja élete pillanatait a közösségi oldalakon. Türelmesen válaszol az internetezők minden kérdésére. Profilját a TikTokon több mint 75 ezren nézik. 

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek