2022 július 5 kedd
KezdőlapEgészség14 évesen esett először teherbe. Mára 11 gyermeke van és még többet...

14 évesen esett először teherbe. Mára 11 gyermeke van és még többet szeretne

-

Veronica Merrit 14 évesen esett teherbe. Ma tizenegy gyermek édesanyja és büszkén mutatja a népes családját TikTok videókban. Keményen harcol a tizenéves anyákkal kapcsolatos káros sztereotípiák ellen.

A fiatalon teherbe esett anyukák gyakran szembesülnek az idegenek támogatásának és megértésének hiányával. Gyakran vádolják őket azzal, hogy felelőtlenek és még nem látják előre bizonyos döntéseik következményét. Néhányan azt is megkapták már, hogy nem is képesek ennyi idősen még egy gyermekre felügyelni.

Veronica 14 éves korában esett először teherbe. Nem vetette el a gyermeket, hanem úgy döntött, hogy megszüli és felneveli. A párjához is feleségül ment, akitől később újabb gyereke született. Kapcsolatuk sajnos válással végződött. A ma 36 éves lány már tizenegy gyermek édesanyja: Victoria (21), Andrew (16), Adam (15), Mara (13), Dash (12), Darla (10), Marvelous (8), Martalaya (6) , Amelia (4), Delilah (3) és az egyéves Donovan.

A lány arról panaszkodott, hogy az internetfelhasználók szerint fogamzásgátlót kellene használnia.

“Jó tanuló voltam. Főiskolára akartam menni, de megbetegedtem. Vesebeteg vagyok és az egyiket tavaly eltávolították. Nem szedhetek hormonális fogamzásgátlót. A betegségem miatt nagy a vérrögök kockázata.

Veronika nem aggódik a kiritkák miatt. Új férjével és tíz gyerekével együtt él egy nagy, kilenc hálószobás házban. A legidősebb gyermeke már elköltözött. A házaspár sok pénzt költött az ingatlan felújítására.

Egy interjú során a nő bevallotta, hogy még több gyermeket szeretne.

“Nem zárkózom el a dologtól, sőt! Még hatot szeretnék. Eddig összesen 8 és fél évet töltöttem terhesen.”

A nő készségesen megosztja életének minden pillanatát a közösségi médiában. Türelmesen válaszol az internetfelhasználók kérdéseire is. Profilját több mint 75 ezren nézik.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek