2022 június 25 szombat
KezdőlapEgészség14 évesen esett teherbe, azóta bebizonyította, hogy akik egykoron elitélték azok nagyot...

14 évesen esett teherbe, azóta bebizonyította, hogy akik egykoron elitélték azok nagyot tévedtek

-

Sok szülő rémálma, hogy a gyermeke felelőtlen és valami olyasmi dolgot tesz, ami rossz hatással lesz az egész életére.

Lois McIntyre-nek kamaszkorában született első gyermeke, és az édesanyjával élt az első 10 hónapban. Az édesapjával megszakadt a kapcsolata.

Lois igyekezett megbirkózni az otthoni vitákkal. A gyermeke apja is az édesanyjával élt. Egy idő után szakítottak, így Lois egyedül maradt a gyermekével.

24 évesen sikeres Instagram-fiókot vezet, és bebizonyította, hogy tévednek azok, akik szerint hiba volt ilyen fiatalon anyává válni.

Az első éjszakák, anyaként szörnyűek voltak. Muszáj volt otthonról elköltöznie egy tanácsházba, de édesanyja valamelyest támogatta anyagilag.

“Egyik pillanatban még kislány vagyok, a következőben meg már a saját lakásomban élek anyaként. Fogalmam sem volt, hogy mit kezdjek az életemmel.”

Ennyi idősen még nem tudta, hogy mit jelent a költségvetés. Szorongással és depresszióval küzdött, egy ideig még bulimiával is, mely a várandósságból eredt.

“Terhesen jártam az iskolát. Ott kezdődtek a szorongások. Mindenki lenézően tekintett rám, de valahol ez is adott erőt. Be akartam bizonyítani, hogy tévednek.”

Azóta más nőket inspirál az otthonával. Instagram-fiókja fotókat mutat Lois és új partnere elbűvölő otthonáról. Minden egy apró lépéssel kezdődött, melyet újabbak követtek. Az élet megtanította arra, hogy miként spóroljon és hogyan rendezzen be egy konyhát úgy, hogy maradjon pénze is.

Lois mára 24 éves és egy négytagú családja van. Takarító videókat készít, hogy segítse önmagát és a közönségét. Ez volt, ami gyógyírt jelentett a lelki problémáira.

Két hónap alatt több mint 1000 követőt szerzett. Ezek leginkább azon videóinak köszönhetők, melyekben bemutatja, hogy miként lehet spórolni. Hogy lehet berendezni egy házat a lehető legolcsóbban úgy, hogy az jól nézzen ki.

Sokan, akikkel együtt járt iskolába, most hű követői lettek. Rengeteg üzenetet kap tőlük. Ezek között sok olyan van, melyben azt üzenik neki, hogy fogalmuk sincs, miként jutott el idáig.

Most négy gyermeke van és már jó ideje ugyanazzal a partnerrel él. Évek óta együtt vannak.

Ő úgy gondolja, hogy jó anya és nem bánja, hogy így alakult az éelte.

Ezek is érdekelhetnek