2022 augusztus 7 vasárnap
KezdőlapEmberek14 évesen lett anya - két évvel a szülés után bemutatja milyen...

14 évesen lett anya – két évvel a szülés után bemutatja milyen az élet egy gyerekkel

-

Vannak emberek, akik előre megtervezik az egész életüket, hogy melyik iskolába fognak menni tovább tanulni, milyen kurzusokat vesznek fel, hova mennek tovább egyetemre, milyen területen szeretnének dolgozni, milyen férfit/nőt képzelnek el maguk mellé, mikor házasodnak meg és mikor válnak szülővé… és a többi. Ez olyan tökéletesnek hangzik, hogy már-már mesébe illő. Sajnos azonban nem az emberek, hanem az élet diktálja a feltételeket, és ha ő közbeszól, akkor nem lehet mit tenni.

Natalie Shay élete 14 évesen fordult egy 180 fokos fordulatot, mikor teherbe esett. Sokan ilyenkor megijednek és azonnal elmennek orvoshoz, hogy megszakítsák a terhességet. Natali viszont úgy döntött, hogy megtartja a gyermeket és felneveli akármi lesz.

Nagyon bízott abban, hogy képes lesz ennyi idősen felnőni a feladathoz és megbirkózni a gyermekkel járó nehézségekkel, kihívásokkal. Úgy fogta fel, az egésze, hogy a sors, élet, egy nagyobb hatalom azt akarta, hogy most legyen édesanya.

Kislánya, Rylah ma már 3 éves is elmúlt. Natalie élete jelentősen eltér sok korabeliétől. A szórakozást, barátokkal együtt töltött időt és a boltokban való császkálást felváltotta az éjszakai etetés, altatás, fürdetés, pelenkázás, nevelés…stb. Ennek köszönhetően hamar fel kellett nőnie.

Életének fontos momentumait folyamatosan megosztja Instagram oldalán, hogy ezzel is bizonyítsa, nagyszerű munkát végez anyaként. A fiatal amerikai lány mindent megtesz annak érdekében, hogy egyszerre álljon helyt anyaként és diáklányként. Persze ez nem olyan egyszerű feladat, ahogy azt leírtuk.

Az iskola és a gyereknevelés mellet részmunkaidőben a McDonald’s-nál dolgozik. Ha nem segítene neki a családja biztos nem tudná így megoldani a helyzeteket.

Nem olyan régen levette azokat a fotókat, melyen párjával, a gyermek édesapjával van együtt… Sokan arra gyanakodtak, hogy kapcsolatuk véget ért és egyedül neveli tovább kislányát. Bár ezt a pletykát még hivatalosan nem erősítette meg…

Szülei kezdettől fogva ellenezték a kapcsolatukat, de a szerelem vak így nem csoda, hogy nem hallgatott rájuk. Annak ellenére, hogy nem nagyon örültek a kapcsolatnak, a gyermeket teljes szívükből szeretik és elfogadják.

Ezek is érdekelhetnek