2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapEgészség14 évesen lett anya. Ma 37 éves, és most született a 12. gyermeke

14 évesen lett anya. Ma 37 éves, és most született a 12. gyermeke

-

14 évesen lett anya. Ma már nagy családja van, nemrég lett tizenkettedik alkalommal anya és először nagymama. A nő elmondta, hogy egészségügyi okokból nem használ fogamzásgátlást.

14 évesen lett anya

A New York-i Veronica Merritt a Tiktokon ThisMadMama néven ismert. Az amerikai nő magánéletéből oszt meg videókat. Több mint 200 ezren követik.

A 37 éves Tiktokos magánélete elsősorban a gyermekfelügyeletről szól. A nőnek 12 gyermeke van. 14 évesen szülte az elsőt, Victoria lányát. A család azóta jócskán bővült. A következők névvel jöttek a világra: Andrew, Adam, Mara, Dash, Darla, Marvelous, Martalaya, Amelia, Delilah, Donovan és az utolsó Maddilyn. Az első két gyermek Veronica első párjával való kapcsolatának gyümölcse. A többi gyereke az esküvője utáni, jelenlegi férjétől, Martytól vannak.

Bár Veronica sok kritikát hall a családjával kapcsolatban, és gyakran csípős megjegyzéseket kap, úgy tűnik, nem törődik vele. A nő bevallja, hogy egészségügyi okokból nem használ fogamzásgátlást. Vesebetegsége van, és nemrég elveszített egyet. Ettől függetlenül elképzelhető, hogy a jövőben még tovább bővül a család.

Nincs kizárva. Bárcsak lenne még hat. Nyolc és fél évet töltöttem terhesen

37 éves nagymama

Hogyan tud Veronica eltartani egy ilyen nagy családot? A nő nem titkolja, hogy állami támogatást vesz igénybe.

A közelmúltban a 37 éves hölgy nemcsak egy gyermeket üdvözölt a világon, hanem első unokáját is! Lánya, Victoria 22 éves, és nemrégiben maga is anya lett.

Úgy fognak felnőni, mint unokatestvérek, testvérek, sőt ikrek is

Veronika hangsúlyozza, hogy a gyerekek jelentik a legnagyobb boldogságot.

Szerintem gyerekként nem kéne nemi életet élni, de ha fiatalon teherbe esel, jó tudni, hogy anyának lenni mindig szép dolog!

@thismadmama

Good day with my kids 😂 😂 😂 😂 ❤️

♬ Good Day – Nappy Roots

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek